Ο κόσμος του Ολυμπιακού αντιδρά δυναμικά στη λάσπη κατά της ομάδας του

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αντιδρά δυναμικά στη λάσπη κατά της ομάδας του

Με επιχειρήματα και αληθινά γεγονότα, ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει απαντήσεις μέσω διαδικτύου και social media σε όσους επιχειρούν με ψέματα να πλήξουν την ομάδα τους.

Ο πόλεμος της λάσπης εναντίον του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Με στημένα δημοσιεύματα, με εικασίες, με θεωρίες που δεν έχουν κανένα νόημα και καμιά υπόσταση. Απλά και μόνο για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός επικοινωνιακά, αφού γνωρίζουν εκείνοι που τα γράφουν και τα λένε πως όλα αυτά είναι μια απλή… φούσκα. Και γρήγορα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει μπουχτίσει πλέον με όλη αυτή τη λάσπη εναντίον της ομάδας του. Και αντιδρά δυναμικά στο διαδίκτυο και στα social media εναντίον όσων επιχειρούν με ψέματα να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.

Είναι πολλοί εκείνοι που με επιχειρήματα και με καταγραφή αληθινών γεγονότων απαντούν… όπως πρέπει στα χυδαία ψέματα που παρουσιάζονται. Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα, το ποστ της σελίδας Puerto Rojo 7, το οποίο αναφέρει μια σειρά από αληθινά γεγονότα που προσπάθησαν να πλήξουν τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς να τα καταφέρουν.

Το συγκεκριμένο ποστ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πραγματικά είναι απορίας άξιο το ποσο πολύ σας έχει πονέσει ο Ολυμπιακός και τον κυνηγάτε χωρίς να σας ενδιαφέρει να ξεφτιλιστείτε για μια ακόμη φορά. Όλα ξεκίνησαν το 2010 που ο Σωκρατης Κόκκαλης παρέδωσε τα ηνία του συλλόγου στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Εκεί πίστεψαν πολλοί ότι, με το σύστημα «μπουγάδας» των Πατέρα-Μπέου και την άγνοια του Μαρινάκη για τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα, ο Ολυμπιακός θα έκανε χρόνια να ξανασηκώσει κεφάλι. Έτσι όλοι οι «σύμμαχοι» θα ήταν ευχαριστημένοι και θα είχαν χρόνο να επουλώσουν τις πληγές που τους είχε αφήσει ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ από το 1997 και μετά.

Παρόλα ταύτα, προς μεγάλη έκπληξη των «απέναντι» ήρθε ο Βαγγέλης σαν ΟΔΟΣΤΡΟΤΗΡΑΣ, έβγαλε 100-120 εκατομμύρια από το ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ με το «καλημέρα» και έφτιαξε μια ομάδα δυνατή που επι 7 χρόνια ΣΑΡΩΝΕ τα πάντα χωρίς αντίπαλο. Από τον πρώτο κιόλας χρόνο, λοιπόν, και αφού οι «Αμπράμοβιτς» είχαν αποχωρήσει με την ουρά στα σκέλια και ΠΑΟΚ ΑΕΚ βυθίζονταν στην ανυπαρξία τους με Αδαμιδηδες και Ζαγορακηδες, το σύστημα αποφάσισε να στήσει, με πρωτοστάτη τον Νικόλα Πατέρα ,μια σειρά από «σκάνδαλα» προκειμένου να αναγκάσει τον Μαρινάκη να φύγει από το ποδόσφαιρο.

Coriopolis, στημένα, συκοφαντίες, τηλεδίκες, άρθρα για «σκάνδαλα» στη ναυτιλία που δραστηριοποιείται ο Μαρινάκης, ώρες εκπομπών και στήλες σε sites και εφημερίδες που μόνο στόχο είχαν να πλήξουν τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Το σύστημα στην αρχή είχε το ΣΚΑΙ του Αλαφούζου και τις τηλεδίκες του Σαγωνια. Μετά μετατοπίστηκε ο μηχανισμός στο SDNA του Σαββιδη και τον Λαλάκη.

Η αφήγηση η ίδια με μικρές παραλλαγές. Επειδή αυτά δεν αρκούσαν στο παιχνίδι μπήκαν και εισαγγελείς(Ντογιακος, Τζιβα) δικηγόροι(Μπαλτακος), πολιτικοί (Γερουλάνος,Νικητιάδης,Μιτσαξης,Κοντονής) όργανα της ΕΠΟ και παράγοντες ομάδων(Καρυπιδης-Πλατανιάς, Μπεος-Βόλος). Το αποτέλεσμα μονίμως το ίδιο. Δικαίωση για τον Μαρινακη και το κύμα δεν έβρεχε ούτε τα πόδια του.

Και εκεί που είχε σταματήσει λίγο όλο αυτό (ολως τυχαιως ο Ολυμπιακος έχει χάσει δυο πρωταθλήματα και δυο κύπελλα ) , ξαφνικά ο Ολυμπιακός ασχολείται λίγους μήνες ( οι άλλοι προσπαθούν 10 χρόνια ) και ξεμπροστιάζει τον ΠΑΟΚ στην περίφημη περίπτωση συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗΣ και ξεφτιλίζει όλο το γελοίο σύστημα. Ουσιαστικά δικαιώνεται, απλά το ΓΕΛΟΙΟ κυβερνητικό σύστημα δεν υποβιβάσει τις δυο αυτές ομάδες με διάταγμα που βγήκε σε ένα απόγευμα και απλά τις τιμωρεί με αφαίρεση βαθμών.

Φτάνουμε όμως στο σήμερα που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καλείται και πάλι να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας και ότι δεν υπάρχει τίποτα από όσα λένε κι γράφουν κάποιοι. Ανασύρουν μια υπόθεση του 2015 ότι χειραγωγημένος ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος και τώρα διαβάζουμε ότι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό και ο Μαρινακης με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Πως ακριβώς θα γίνει όλο αυτό;

Εδώ κάλεσε ο εισαγγελέας τον Φύσσα (βασικός μάρτυρας όπως και ο Γεωργέας κάποτε) και ο ίδιος αρνήθηκε οτιδήποτε περί χειραγώγησης του παιχνιδιού Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Συμπέρασμα; Ο Ολυμπιακός κύριοι δεν πέφτει ούτε στον ύπνο σας. Άλλη μια χαμένη για εσας μάχη σε δικαστήρια και άλλη μια διαπόμπευση του συστηματος που έχετε φτιάξει για να συντηρείται την ανυπαρξία σας σα όλα τα επίπεδα. Μας έχετε «ρίξει» στην Β’ Εθνική 5-6 φορές μέσα από πρωτοσέλιδα και άρθρα.

Εμείς ζητάμε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μόλις δικαιωθεί ΞΑΝΑ να «τελειωσει» επιτέλους τους λασπολόγους και τους συκοφάντες. Και να είστε σίγουροι ότι αν δεν το κάνει εκεινος θα το κάνει ο κόσμος του Ολυμπιακού που δεν ξεχναει και ξέρει να αποδίδει δικαιοσύνη με τον τρόπο του.

Υ.Γ. Τελείωσαν τα μεροκάματα από τον Δημητράκη και πηγες στον Ιβαν Τακουλη; Θυμάσαι τι χρώμα έχουν τα έδρανα;
Υ.Γ. Βγάλτε και αλλά πρωτοσέλιδα εκεί στην ΠΡΑΣΙΝΗ μας διασκεδάζετε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ