ΑΪΚ για Σούντγκρεν: «Δεν αγοράζουμε ούτε στυλό, αν θέλει να παίξει εθελοντικά…»

ΑΪΚ για Σούντγκρεν: «Δεν αγοράζουμε ούτε στυλό, αν θέλει να παίξει εθελοντικά…»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΪΚ Στοκχόλμης απάντησε στα δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα της Σουηδίας να επιθυμεί την επιστροφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, μετά τις δηλώσεις του για τον προπονητή του Αρη, Μίκαελ Ενινγκ, με τους Σουηδούς να γράφουν ότι είναι πιθανό να επιστρέψει στην ΑΪΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Μπιόρν Βέστρεμ, ωστόσο, με δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της χώρας την Κυριακή, ξεκαθάρισε ότι τίθεται θέμα επιστροφής του 29χρονου αμυντικού. Μάλιστα, όπως τόνισε ο παράγοντας της ΑΪΚ, η ομάδα της Στοκχόλμης έχει σταματήσει τις αγορές και δεν ενδιαφέρεται όχι μόνο για παίκτες, αλλά ούτε για να αγοράσει στυλό!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Γνωρίζω πως βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι αυτό που επιθυμείς για έναν παίκτη που έχει φύγει από την ΑΙΚ. Εύχομαι να πάρουν μια απόφαση που θα τους βολέψει όλους. Δεν είχαμε καλό τέλος με τον Ντάνιελ, δεν το έχουμε ξεχάσει, αλλά νομίζω ότι έχει περάσει καιρός από τότε. Αν και από την πλευρά μας μπορούμε να πούμε ότι το έχουμε αφήσει πίσω, θεωρώ πως θα ήταν καλό να κοιταχτούμε στα μάτια, που πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά

Και συνέχισε. «Αυτή τη στιγμή η ΑΪΚ έχει σταματήσει τις αγορές. Δεν αγοράζουμε στυλό, συνδετήρες ή κολλητικές ταινίες. Έτσι, αν οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να συμμετάσχουν εθελοντικά στην ομάδα μας, που δε νομίζω ότι θα γίνει, δύσκολα θα πάρουμε παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ