Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Γουίλσον Εντουάρντο (vid)

Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Γουίλσον Εντουάρντο (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γουίλσον Εντουάρντο που μένει ελεύθερος από την Μπράγκα, σε σχέση με τον Κέβιν Μπούα.

O κορωνοϊός έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας γύρω από την επόμενη μέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού ακόμα είναι άγνωστο αν θα συνεχιστεί η φετινή σεζόν. Παράλληλα, η πανδημία έχει «παγώσει» και τις εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι, με τις περισσότερες ομάδες να περιμένουν να σταματήσει η εξάπλωση του ιού για να προχωρήσουν στο σχεδιασμό τους.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι και ο Ολυμπιακός φυσικά, με τους ερυθρόλευκους να έχουν «δουλέψει» τις υποθέσεις που τους απασχολούν και να έχουν ετοιμάσει τη λίστα τους για την επόμενη σεζόν. Ο πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού λοιπόν είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά, όπως την έκανε για δυο χρόνια ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Το πρώτο όνομα που απασχόλησε χρονικά είναι αυτό του Κέβιν Μπούα της Βασιλείας, όμως φαίνεται πως έρχεται ένα νέο όνομα στο προσκήνιο. Όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γουίλσον Εντουάρντο, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπράγκα και φαίνεται να τον προτιμάει από τον Μπούα.

Ο 29χρονος Πορτογάλος μένει ελεύθερος από την Μπράγκα και διαθέτει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτά που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον συμπατριώτη του και όλα δείχνουν ότι είναι σε μεγαλύτερη προτίμηση από τον εξτρέμ της Βασιλείας, κυρίως επειδή του αρέσει να αγωνίζεται από τα αριστερά και με αντίθετο πόδι (είναι δεξιοπόδαρος).

Ο Γουίλσον Εντουάρντο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ και παρότι υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, επέλεγε να παίξει με την Ανδρών της Ανγκόλας. Φέτος είχε μια γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές, 8 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ