Τη Βέροια αδερφές μου, τη Βέροια…

Τη Βέροια αδερφές μου, τη Βέροια…

Γιατί προσπαθούν να βάλουν στο κόλπο το Ολυμπιακός-Βέροια; Όχι δεν είναι αποκάλυψη. Μαρτυράνε μόνοι τους. Α, και με την ευκαιρία σε ποιον ανήκει η ΠΑΕ Βέροια;  

– «Άρη, επικαλούμαι την δημοσιογραφική εμπειρία σου. Θεωρείς την υπόθεση σοβαρή;»

– «Όχι. Κακά τα ψέματα. Αν πάρουμε μεμονωμένα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο δεν υπάρχει ένας όγκος στοιχείων. Αν μιλούσαμε για το Ολυμπιακός-Βέροια θα λέγαμε ότι υπάρχουν τέσσερις μαρτυρίες. Στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος υπάρχει μόνο μια κατάθεση Φύσσα. Αν όμως πάρουμε όλη αυτή την υπόθεση πακέτο, αν τα προσθέσουμε όλα μαζί…» (ακατάληπτο που γράφουν και στις καταθέσεις).

Ναι, δεν μάθαμε ποτέ τι θα γίνει αν μπουν όλες οι υποθέσεις στο ίδιο μίξερ. Διότι η διαδικτυακή εκπομπή για την εισήγηση της Παναγιώτας Σπανού είχε κάποιες αδυναμίες και αστοχίες. Ο παρουσιαστικής –διευθυντής θυμήθηκε πάνω στο καλύτερο ότι πρέπει να διακόψει για διαφημίσεις. Και όταν επέστρεψαν στη σύνδεση; Ο λόγος είχε περάσει ήδη στον επόμενο συνομιλητή. Και εκεί όμως την πάτησε. Τον… ζεμάτισε άνεμος λίβας και από την ταραχή έχασε τα λόγια του.

Μάθαμε όμως πόσο σημαντικό θα ήταν για τη μπετονιέρα αν μπορούσε να χωρέσει μέσα και το Ολυμπιακός-Βέροια, όχι γιατί υπάρχει κάτι μεμπτό αλλά τουλάχιστον γιατί υπήρχαν κάποιες καταθέσεις προς εξέταση. Όπως μάθαμε επίσης γιατί στην περίφημη εισήγηση-ανέκδοτο προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ μαζί με το Ολυμπιακός-Ατρόμητος χώρεσαν και άλλα πέντε ματς της Σούπερ Λιγκ. Για… το μπούγιο, αδερφέ! Μπας και μπορέσει να σταθεί έστω χαρίζοντας χρόνο σε εκείνους που προσπαθούν να κρύψουν τη ντροπή της πολυιδιοκτησίας και προσεχώς ότι φυσικά δεν θα πάνε στο CAS για να… βρουν τη δίκαιη δίκη που τόσο επιθυμούν.

Σημειώστε όμως και κάτι, που θα σας φανεί χρήσιμο για να κατανοήσετε με ποιους ασχολούμαστε. Η συγκεκριμένη εκπομπή στο διαδίκτυο έγινε στις 24/4. Δύο μέρες αργότερα, ένας άλλος παρουσιαστής της, ο θρυλικός «Σαγόνιας» αποφάσισε να αρθρογραφήσει στην ιστοσελίδα. Και εκεί αυθόρμητα έγραψε πως: «Όσοι γνωρίζουν το περιεχόμενο του βουλεύματος των 28 του ελληνικού ποδοσφαίρου, απόρησαν με την εισήγηση της πρωτοδίκου Παναγιώτας Σπανού στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.  Αναρωτήθηκαν γιατί θεωρεί ότι πρέπει να παραπεμφθούν φυσικά πρόσωπα και ομάδες για το Ολυμπιακός – Ατρόμητος και όχι και για το Ολυμπιακός – Βέροια». Το έπιασες το υπονοούμενο;

Ναι, έτσι απλά. Τη Βέροια χρειαζόμαστε μπας και πατήσει η υπόθεση γιατί εκείνη του Ολυμπιακός-Ατρόμητος δεν μπορεί να σταθεί ούτε σε κυλικείο όχι σε εκδίκαση. Τη Βέροια… ζητάμε με τα άρθρα μας, καταγράφοντας την «απορία» όσων ξέρουν την υπόθεση. Πίεση στους δικαστές; Ε, και αύριο είναι Τρίτη. Συμβαίνει χρόνια, από τα ίδια πρόσωπα. Και δεν αντιδρά κανείς.  Πλέον μοιάζει και αυτό κανονικό σε μια χώρα που δεν έχει μείνει όρθιο τίποτε. Εδώ σήμερα φτάσανε να στέλνουν δικαστές στον Άρειο Πάγο για να τους τρομοκρατήσουν που έκαναν τη δουλειά τους. Σε αυτό θα κολλούσαν;

Και για να μην το ξεχάσω: Η Βέροια από πέρσι όποιος τυχόν δεν το γνωρίζει είναι στην αγκαλια στην αγκαλιά των στενών φίλων του Ιβάν Σαββίδη, των αδερφών Μπίκα. Οι οποίοι τον Μάρτη είχαν δείξει μετά την καμπάνα πολυδιοκτησίας, ζεστό ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΠΑΕ Ξάνθης.

Οι εταιρίες των αδερφών Μπίκα, διαφημίζονται στις φανέλες του ΠΑΟΚ. Α, και τώρα που είπαμε φανέλες: Από πέρσι η Βέροια δεν φοράει τα παραδοσιακά της χρώματα, το μπλε με το κόκκινο. Φοράει ασπρόμαυρα. Και εκείνο το… γκρι με το μαύρο. Μάλιστα άλλαξε και το σήμα της, που αν το παρατηρήσετε καλά μάλλον θα καταλάβετε και από προέκυψε η έμπνευση του.

Αυτά… Και εις άλλα με υγεία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ