Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν το χαβά τους…

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν το χαβά τους…

Ο Κυριάκος Κυριάκος προσπάθησε κάτι να πει, αλλά και πάλι δεν είπε το παραμικρό...

Η… συντρίμ-team που απαρτίζει τον Ιβάν Σαββίδη εξακολουθεί να μην έχει το παραμικρό επιχείρημα για να τον υποστηρίξει… Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει εμπιστευτεί τα συμφέροντα του σε λάθος άτομα και αυτό φαίνεται από το λόγο που αρθρώνουν στα social media…

Την ώρα που ο Ολυμπιακός προσφεύγει στο CAS για να επιβληθούν οι ποινές που θα έπρεπε στον ΠΑΟΚ και στην Ξάνθη για την πολυϊδιοκτησία, το διοικητικό στέλεχος του Δικεφάλου, Κυριάκος Κυριάκος, κάτι θέλησε να πει… Τι ακριβώς ήταν αυτό; Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε…

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Το παγκόσμιο στρατηγικό σχέδιο της επόμενης ημέρας είναι το «βλε και κα» και είναι λογικό. Η πανδημία χρειάζεται χρόνο για να κάνει τον κύκλο της και -όσο σκληρό κι αν φαίνεται- ο άνθρωπος δεν έχει ποτέ τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσει.

Κι εδώ πρέπει να πάρουμε απόφαση για τα πλέι οφ της ελληνικής λίγκας χωρίς δεδομένα, χωρίς ασφαλείς προβλέψεις άρα και χωρίς λυμένη την εξίσωση ρίσκου έναντι προσδοκώμενου οφέλους. Άρα ο καθένας να έχει μια άποψη μικροπολιτική, βασισμένη στα δικά του προσδοκώμενα οφέλη ή προβλεπόμενες ζημιές.
Η άποψή μου είναι πως αυτή η απόφαση δεν πρέπει να αφεθεί στις ομάδες. Δεν έχουμε -δυστυχώς με ευθύνη πολύ συγκεκριμένων τοξικών καιροσκόπων- κουλτούρα συνεργασίας και μίνιμουμ συνεννόησης για να έχει η όποια απόφαση την αναγκαία υπερβατικότητα. Να είναι μια απόφαση που έχει συνυπολογίσει το καλό του ποδοσφαίρου και το καλό της κοινωνίας.

ΥΓ: Εγκληματικό αυτογκόλ ή προφητικό χάρισμα να υπάρχουν στην ίδια πρόταση της διαρροής οι λέξεις «Ολυμπιακός, CAS, υποβιβασμός;.

Το παγκόσμιο στρατηγικό σχέδιο της επόμενης ημέρας είναι το «βλε και κα» και είναι λογικό. Η πανδημία χρειάζεται χρόνο…

Δημοσιεύτηκε από Κυριάκος Σ. Κυριάκος στις Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ