Α’ Bola: «Θέλει να συνεργαστεί πάλι με τον Φερέιρα ο Εντουάρντο»

Α’ Bola: «Θέλει να συνεργαστεί πάλι με τον Φερέιρα ο Εντουάρντο»

Ο Γουίλσον Εντουάρντο φέρεται να θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του βορρά ωστόσο να μην επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον.

Ο Γουίλσον Εντουάρντο φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού, με τον εξτρέμ της Μπράγκα να μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Οι ενδιαφερόμενοι για τον εξτρέμ της Μπράγκα είναι πολλοί και με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει, έχουν ήδη ξεκινήσει διάφορες φήμες για το μέλλον του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της A’ Bola ο Εντουάρντο απασχολεί αρκετές ομάδες ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και η Σπόρτινγκ, αλλά και ο ΠΑΟΚ. Μπορεί το ενδιαφέρον για τον Εντουάρντο να μην επιβεβαιώνεται από τον Δικέφαλο του βορρά, ωστόσο τα σενάρια για αυτό δίνουν και παίρνουν και στην Πορτογαλία.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της A’ Bola κάνει λόγο για δεδομένη επιθυμία του ίδιου του παίκτη να ξανασυνεργαστεί με τον Αμπέλ Φερέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό από την πλευρά του να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Εντουάρντο συνδέεται με τον ΠΑΟΚ, αφού όπως τονίζεται στο δημοσίευμα οι πιθανότητες να επιλέξει τους Θεσσαλονικείς λόγω Φερέιρα είναι πολλές.

«Δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν που ενδιαφέρεται για αυτόν αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ», γράφουν οι Πορτογάλοι.

«Δεν είναι μόνο οι ικανότητες του Εντουάρντο που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αυτό αλλά και η παρουσία στον πάγκο της ελληνικής ομάδας του προπονητή που τον γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον, του Αμπέλ Φερέιρα», συμπληρώνεται στο δημοσίευμα και τονίζεται πως «οι πιθανότητες να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ είναι πολλές αφού το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Φερέιρα ενθουσιάζει τον παίκτη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γουίλσον Εντουάρντο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ και παρότι υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, επέλεγε να παίξει με την Ανδρών της Ανγκόλας. Φέτος είχε μια γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές, 8 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ