Οι ομάδες ψήφισαν ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ επέμεινε στις… παύλες

Οι ομάδες ψήφισαν ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ επέμεινε στις… παύλες

«Χαστούκι» στην αντιποδοσφαιρική λογική του ΠΑΟΚ από τις ομάδες της Superleague. Σαν λυσσασμένος έκανε ο Γκαγκάτσης για να διακοπεί το πρωτάθλημα, αλλά οι υπόλοιποι αποφάσισαν να γίνει αίτημα στην κυβέρνηση για επιστροφή στις προπονήσεις. Στο... άρμα του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αλαφούζος που επέμενε για διακοπή κόντρα σε όλους. Ομόφωνη η τελική απόφαση.

Από τη μία το ποδόσφαιρο και από την άλλη οι… παύλες. Από τη μία η ποδοσφαιρική λογική και από την άλλη οι κραυγές και η λύσσα του Μάκη Γκαγκάτση. Απέναντι σε όλους και σε όλα, με ειρωνείες και με καταστροφολογία, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ δε σταματούσε να ζητάει να μην υπάρξει πάλι ποδόσφαιρο. Πήγε κόντρα στον Λυσσάνδρου βάζοντας δικό του deadline στις 7 του μήνα, χωρίς κανείς ωστόσο να μιλήσει για συγκεκριμένη ημερομηνία. Αρνήθηκε έναρξη προπονήσεων στις 25 Μαΐου, μιλώντας αόριστα για 18 Μαΐου.

Έκανε τα πάντα για να μη συμφωνήσουν οι ομάδες να εξαντλήσουν τα περιθώρια της επιστροφής. Τη στιγμή που άνθρωποι του ποδοσφαίρου, με πολλά περισσότερα χρόνια εμπειρίας από τον Γκαγκάτση, επέμεναν πως πρέπει να υπάρξει επιστροφή στη δράση. Και τελικά… νίκησαν, αφού επικράτησε η λογική και όχι η λύσσα του Γκαγκάτση, που δέχτηκε ηχηρό… χαστούκι. Και κατάλαβε πως όσο κι αν πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει τσιφλίκι του, αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Ακόμα και στην πρόταση για νέο ΔΣ στις 18 Μαΐου, ο Γκαγκάτσης αντέδρασε και ζήτησε να γίνει τρεις μέρες νωρίτερα! Προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού και απορίες για τον αληθινό σκοπό που βρισκόταν εκεί ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχώς τορπίλιζε το κλίμα και προκαλούσε εντάσεις.

Από κοντά και ο Γιάννης Αλαφούζος, που είχε δείξει τις διαθέσεις του από το προηγούμενο ΔΣ. Και λειτούργησε και αυτή τη φορά σαν να βρίσκεται στο… άρμα του ΠΑΟΚ. Με ίδια ρητορική, με πρόταση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και με ατάκες πως η κυβέρνηση δεν επιτρέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάτι που δεν ισχύει.

Ο Αλαφούζος μίλησε και για ένα πρωτάθλημα που αν συνεχιστεί οι ομάδες θα χάσουν χρήματα (!) ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη σεζόν, λέγοντας πως και τότε τα ματς θα γίνουν χωρίς κόσμο. Υπήρχαν άνθρωποι στην τηλεδιάσκεψη που πίστεψαν πως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα προτείνει να μη γίνει ούτε το επόμενο πρωτάθλημα.

Τελικά η απόφαση που πήραν ομόφωνα στη Λίγκα ήταν αυτή την οποία ήθελε η πλειοψηφία των ομάδων. Να γίνει προσπάθεια επενεκκίνησης προπονήσεων και πρωταθλήματος και να στείλουν αίτημα στην κυβέρνηση.

Ο νομικός σύμβουλος της SL1, Γ.Οικονομακης ανέφερε το σχέδιο αιτήματος που θα αποσταλεί. «Εξουσιοδοτείται ο Μ.Λυσάνδρου να υποβάλει αίτημα στην κυβέρνηση για ατομικές και ομαδικές προπονήσεις. Η SL1 εκφράζει τη θέλησή της για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος αν το επιτρέψουν οι συνθήκες υγιεινής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ