Εξελίξεις με Ομάρ και Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Ομάρ και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει επαφές με την πλευρά του Ομάρ Ελαμπντελαουί, προκειμένου να ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση του Νορβηγού μπακ.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και απασχολεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες τόσο από την Premier League, αλλά και από την Τουρκία.

Ο Νορβηγός μπακ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους, το ενδιαφέρον από την Τουρκία και πιο συγκεκριμένα από τη Γαλατασαράι είναι έντονο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με τον εκ των αρχηγών των Πειραιωτών τις επόμενες μέρες.

Ο Ελαμπντελαουί δεν «τρελαίνεται» με την προοπτική της Γαλατά, ενώ και ο Φατίχ Τερίμ έχει δείξει στον Νορβηγό πόσο τον θέλει. Ο Ολυμπιακός όμως έχει τον τελευταίο λόγο και φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να καθίσει στο τραπέζι με τον Ομάρ για να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ» οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να καλέσουν άμεσα τον Ομάρ και να τελειώσει το θέμα του συμβολαίου του πριν από την έναρξη των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, όπως τονίζει το δημοσίευμα θέλουν να έχουν τελειώσει το ζήτημα μέχρι τέλος Μαϊου είτε θετικά είτε αρνητικά.

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος δε φαίνεται να θέλει να πάει στην Τουρκία, αλλά ίσως να περιμένει να του έρθει μία καλύτερη πρόταση από άλλο πρωτάθλημα, με την Premier League να έχει αρκετούς ενδιαφερόμενους για τον Ομάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ