Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μπονγκοντά

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μπονγκοντά

Ο ατζέντης του 22χρονου Βέλγου εξτρέμ, Τεό Μπονγκοντά, αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις επιλογές του πελάτη του!

Εναν βασικό καλοκαιρινό μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού επαναφέρει στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους» ο ατζέντης του. Ο λόγος για τον Τεό Μπονγκοντά, του οποίου ο δανεισμός στην Τραμπζονσπόρ τερματίζεται και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τους Πειραιώτες να αποτελούν μία από τις επιλογές του!

Μάλιστα τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή. Μιλώντας στη βελγική ιστοσελίδα «walfoot», λοιπόν, ο Φουάντ Μπεν Κουιντέρ υποστήριξε ότι «προτεραιότητα του Τεό είναι να βρει μια ομάδα τον Ιανουάριο στην οποία θα αγωνίζεται 100%». Μάλιστα, επεσήμανε ότι για αυτόν τον λόγο υπάρχει σκέψη να παίξει στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, όπου αδιαμφισβήτητα θα είναι βασικός.

Από την άλλη, ωστόσο, παραδέχθηκε πως «υπάρχουν πολλές επιλογές, στην Ιταλία, την Ισπανία, ο Ολυμπιακός, αλλά δεν θέλουμε να πάρουμε κανένα ρίσκο. Υπάρχει το πρόβλημα με τη γλώσσα, η προσαρμογή… Δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε μία κατάσταση ανάλογη με της Τραμπζονσπόρ, με έξη περίπλοκους μήνες…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος Μπονγκοντά έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά η Τραμπζονσπόρ έκανε μεγαλύτερη προσφορά στη Θέλτα και τον ατζέντη του και κατάφερε να τον αποκτήσει ως δανεικό για έναν χρόνο. Ενμτούτοις, ο Βέλγος εξτρέμ είχε μόλις 6 συμμετοχές στην ομάδα της Τραπεζούντας και απαίτησε να φύγει. Οπως και έγινε. Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του, αλλά η άφιξη του Οσκαρ Γκαρσία θέτει άλλες προτεραιότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ