O έρωτας φέρνει πιο κοντά Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ

O έρωτας φέρνει πιο κοντά Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ

Σιγά μην πτόησε τον Λυσάνδρου το κραυγαλέο άδειασμα του Γραμμένου για τις αδειοδοτήσεις.

Καλά και κακά νέα για τον Μηνά Λυσάνδρου. Διότι μπορεί μεσοβδόμαδα να γίναμε μάρτυρες ενός απίθανου «αδειάσματος» από την ΕΠΟ -η οποία τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι για την αδειοδότηση- αλλά τουλάχιστον είναι ερωτευμένος. Και ως γνωστόν η αγάπη νικά τα… πάντα!

Και για όσους τυχόν έχασαν επεισόδια: Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ στην εβδομάδα που πέρασε έγινε… μια χαψιά από τον «δικό μας» Βαγγέλη Γραμμένο. Τι και αν ο συνεταιρισμός ψήφισε να μην υπάρχει πλέον αφαίρεση βαθμών για τις ομάδες που δεν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον φάκελο τους για αδειοδότηση έπειτα από την λαίλαπα του lockdown. Τι και αν οι ομάδες ψήφισαν και αποφάσισαν. Η ΕΠΟ σε χρόνο ρεκόρ έκανε για πολλοστή φορά αυτό που ήθελε αποκλειστικά ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος υποστήριξε -3 και ψήφισε σχετικά (ασχέτως αν έχασε). Η Λίγκα δεν υπάκουσε, αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι. Το σίγουρο. Από πάρκο Γουδή μεριά.

Ο Χρήστος Δάρας ως αντιπρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, παραιτήθηκε για αυτή την υπόθεση. Όπως όφειλε. Όπως θα έκανε ο καθένας που θα έβλεπε πως προκαλεί τέτοια αντιμετώπιση. Ποιος ο λόγος να είσαι αντιπρόεδρος σε ένα συμβούλιο που είτε υπάρχει, είτε όχι ένα και το αυτό. Ο Μηνάς Λυσάνδρου όμως δεν έβγαλε κιχ. Ούτε καν σχολίασε τη φασιστική κίνηση της ομοσπονδίας. Δεν είναι μικρό παιδί για να μην καταλαβαίνει τι έγινε. Αλλά ας το αφήσουμε και αυτό. Αν δεν το κατάλαβε είναι ανεπαρκής για τη θέση του πρόεδρου της Σούπερ Λιγκ. Αν το κατάλαβε αλλά δεν μπορούσε να το αποτρέψει τότε θα έπρεπε να θέσει την παραίτηση του στην διάθεση των μελών του συνεταιρισμού. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει. Έστω και αν εκείνος μοιάζει κολλημένος στη θέση του. Εκείνος δεν έκανε τίποτε από τα τα δύο. Είπαμε, ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος. Και σε αυτές τις περιπτώσεις όλα δικαιολογούνται και όλα φαντάζουν μικρά.

Ειδικά όταν ο έρωτας είναι με έναν… τρόπο στο απέναντι στρατόπεδο. Διότι η καλή του εργάζεται στην ΕΠΟ. Η γλυκιά Μαίρη όχι μόνο προσλήφθηκε στην Ομοσπονδία στους καιρούς της Εξυγίανσης, πρόσφατα έγινε και μόνιμη υπάλληλος. Αλλά μισό λεπτό. Κάτσε να σου πω αυτή την ιστορία αναλυτικά. Ευκαιρία είναι. Και αξίζει. Το 2017 με την εκλογή Γραμμένου η Μαίρη είναι μια από τους πρώτες υπαλλήλους που προσλαμβάνεται στην Ομοσπονδία. Τότε που ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ γέμιζαν την Ομοσπονδία με δικά τους παιδιά.

Τοποθετείται αμέσως στο τμήμα Marketing. Έφτασε το απολυτήριο Λυκείου. Αργότερα βεβαίως έπειτα από προτροπή του Λυσάνδρου παρακολούθησε και ένα σχετικό σεμινάριο έξι μηνών για το Marketing κάτι που δείχνει τις καλές προθέσεις της. Όπως και να έχει όμως είναι μάλλον παγκόσμια πρωτοτυπία, πρώτα να καπαρώνεις σε μια θέση και έπειτα να προσπαθείς να… σπουδάσεις για αυτή!

Οι κακές γλώσσες τις έχουν ήδη ράψει κοστούμι. Λένε ας πούμε ότι τα αγγλικά της είναι τουριστικά. Αυτό όμως αποκλείεται. Διότι απασχολείται σε αποστολές και να ταξιδεύει με την εθνική ομάδα στο εξωτερικό. Μια κατάσταση που είναι έξτρα δουλειά σίγουρα για κάθε εργαζόμενο, αλλά και ένα πρώτης τάξεως επιμίσθιο σε καιρούς χαλεπούς (για τους άλλους). Πως τα καταφέρνει αν δεν μπορεί να συνεννοηθεί; Ο Μπέος μεταφράζει για όλους σε αυτή την ομάδα;

Τέλος πάντων. Η γλυκιά Μαίρη σίγουρα είναι καλή στη δουλειά της. Αφήστε τους ζουλιάρηδες να λένε ότι η νυν διοίκηση της ΕΠΟ σε αυτό το θέμα καρδιάς, λαμβάνει υπόψη τον Λυσάνδρου (όχι όπως με την αδειοδότηση). Αφήστε να τους να προσθέτουν και υπονοούμενα για τον «κουμπάρο» τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο. Τον αεικίνητο Γιαννάκη που στην ΕΠΟ δεν είναι ως φυσική παρουσία, αλλά ήταν είναι και θα παραμείνει εκεί ως… ιδέα!

Τον Παπαδόπουλο που ο μύθος λέει πως εκείνος γνώρισε το μετέπειτα ζευγάρι –το οποίο ζει μαζί καιρό τώρα στην ηλιόλουστη Γλυφάδα-. Χωρισμένος εκείνος, χωρισμένη εκείνη αλλά ευτυχώς βρήκε ο ένας τον άλλο.

Και ο Λυσάνδρου πάντως για να είμαστε σωστοί μη φανταστείτε πως έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο του ποδοσφαίρου ασχέτως αν έχει φτάσει σήμερα να είναι ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. Πριν το 2008 επι θητείας Ντέμη ηταν δικηγόρος στον ΑΟ Νέας Ιωνίας, μια ακαδημία συνεργαζόμενη με την ΑΕΚ και συνεργάτης (μεταφραστής) του Αργύρη Λίβα. Την επόμενη διετία έγινε μέλος της νομικής υπηρεσίας της ΑΕΚ με προϊστάμενο του τον Χάρη Γρηγορίου . Έκανε τις μεταφράσεις για τις υποθέσεις παικτών με την FIFA και τέλος πάντων δουλειά γραφείου. Αντιπρόεδρος στην Ένωση και διευθύνοντας σύμβουλος έγινε το 2016 όταν ο Αλέξης Δέδες έφυγε για να παίρνει το μισθό του από την ΕΠΟ ως μέλος της ΠΔΕ( 2016).

Παραγοντική εμπειρία δεν διαθέτει στον ποδόσφαιρο πριν από το ΄16. Και από τότε όμως μη φανταστεί κανείς πως ο ρόλος του ήταν ποτέ «ενισχυμένος». Είπαμε η ΑΕΚ είναι ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος. Τα άλλα είναι για μικρά παιδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ