«Επαφές του Ολυμπιακού με Μπράγκα για Χασάν»

«Επαφές του Ολυμπιακού με Μπράγκα για Χασάν»

Ο Αχμέντ Χασάν είχε επαφές με τον Ολυμπιακό προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Αιγύπτιου στο λιμάνι.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω του κορωνοϊού και τα πάντα στο ποδόσφαιρο να έχουν «παγώσει» όμως ο Ολυμπιακός δουλεύει σκληρά προκειμένου να είναι πανέτοιμος τόσο για την επανέναρξη αλλά και για την επόμενη σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν μετά την προφορική συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Πέδρο Μαρτίνς, φαίνεται πως προχωρούν και την περίπτωση του Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο να είναι από τους αγαπημένους του Πορτογάλου και να θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ και τη νέα χρονιά. Ο Χασάν αγωνίζεται ως δανεικός στο λιμάνι και ανήκει στην Μπράγκα όπου υπάρχει οψιόν αγοράς στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τη Sportday λοιπόν, ο Ολυμπιακός ήρθε σε μια πρώτη επαφή με την πορτογαλική ομάδα για τον Αιγύπτιο, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες των συζητήσεων, είτε για μια άλλη οψιόν αγοράς, είτε για διαφορετική συμφωνία λόγω του καλοκαιριού που έρχεται.

Ο ίδιος ο Χασάν θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ενώ έχει ουσιαστικά ξεκαθαρίσει ότι είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει και πάλι στην Μπράγκα, μετά τον νέο δανεισμό του στους ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ