Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Ρόκα και μαζί το ραντεβού Αλαφούζου – Δώνη

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Ρόκα και μαζί το ραντεβού Αλαφούζου – Δώνη

Ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες προκειμένου να τρέξει ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού. Με προτεραιότητά του την παραμονή του Γιώργου Δώνη στο τιμόνι της ομάδας.

Στον Παναθηναϊκό προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή σε κάποιας μορφής… κανονικότητα. Τα τεστ για τον κορωνοϊό και τα αντισώματα βρίσκονται στο Κορωπί, οι παίκτες θα υποβάλλονται από σήμερα σε αυτά και αν όλα πάνε καλά, Τετάρτη – Πέμπτη θα ξεκινήσουν προπονήσεις σε γκρουπ ώστε η ομάδα να επανέρχεται σιγά – σιγά σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης εν όψει της επιστροφής στους αγώνες.

Παράλληλα, ο Τσάβι Ρόκα προετοιμάζεται για τον Παναθηναϊκό της επόμενης περιόδου. Έχοντας συχνή, αλλά όχι καθημερινή, επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής περιμένει να μάθει το μπάτζετ που θα υπάρχει για το πως θα κινηθεί τόσο σε επίπεδο ανανεώσεων, όσο και μεταγραφών.

Θυμίζουμε πως υπάρχουν οι ανοιχτές υποθέσεις των Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνη, Βαγιαννίδη και λιγότερο του Αποστολάκη, ο οποίος οδεύει προς τον ΑΠΟΕΛ. Απ’ όλες τις περιπτώσεις, πάντως, μονάχα του Χρήστου Δώνη δείχνει να έχει έστω κάποιες λίγες ρεαλιστικές πιθανότητες να καταλήξει θετικά. Στις υπόλοιπες χρειάζεται ένα… θαύμα.

Παράλληλα, ο Ρόκα θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον προπονητή. Να μπει ο Παναθηναϊκός όχι στη νέα σεζόν, αλλά στα φετινά πλέι οφ, με ξεκάθαρο το ζήτημα του Γιώργου Δώνη. Είτε να έχει έναν προπονητή που θα τον στηρίζει για τα καλά, ακόμα – ακόμα και με συζήτηση για νέα συμβόλαιο, είτε να έρθει το διαζύγιο και να αναζητήσει την επόμενη μέρα στον πάγκο.

Αυτά δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν χωρίς ραντεβού του Δώνη με τον μεγαλομέτοχο. Και αυτό θα επιδιώξει ο Ρόκα με την έλευσή του στην Ελλάδα. Να υπάρξει συνάντηση Αλαφούζου – Δώνη, παρουσία φυσικά και του ίδιου, να μπουν όλα τα θέματα στο τραπέζι και να τελειώσει μια και καλή το ζήτημα. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Αυτή τη στιγμή πάντως ο Ρόκα δε σκέφτεται αλλαγή προπονητή και στηρίζει τον Δώνη και το πρότζεκτ με εκείνον στον πάγκο, ενώ και ο Έλληνας τεχνικός δε σκοπεύει να παραιτηθεί. Ωστόσο υπάρχουν θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν και ακόμα δεν έχει συμβεί αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ