Παναθηναϊκός: Ρώτησε για Μορλάνες ο Ρόκα (vid)

Παναθηναϊκός: Ρώτησε για Μορλάνες ο Ρόκα (vid)

Ο 21χρονος χαφ της Βιγιαρεάλ ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο για τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή.

Ο Μανού Μορλάνες ήταν ένας από τους παίκτες οι οποίοι απασχόλησαν σοβαρά τον Τσάβι Ρόκα τον Ιανουάριο, πριν την απόκτηση του Ανουάρ Τουχαμί. Ο Ισπανός χαφ ήθελε να παίξει δανεικός στον Παναθηναϊκό, αλλά ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Χαβιέ Καγιέχα δεν επέτρεψε τη συμφωνία επειδή  ήθελε τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.

Εντέλει, ο Μανού δεν πήρε ευκαιρίες στον δεύτερο γύρο της Primera Division (όσο παίχτηκε…) και τώρα σκέφτεται τι θα είναι προτιμότερο για το μέλλον του. Ταυτόχρονα, ο προπονητής του είναι πιο διαλλακτικός στον δανεισμό του 21χρονου μέσου, αφού ξέρει ότι η απραξία θα τον κρατήσει στάσιμο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Trifilara.gr, ο Τσάβι Ρόκα διερεύνησε εκ νέου την περίπτωση του Μανού Μορλάνες. Ο Ρόκα ρώτησε τους παράγοντες της Βιγιαρεάλ εάν παραχωρούν τον ποδοσφαιριστή και τόνισε ότι ενδιαφέρεται να τον πάρει για ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό.

Ο Μορλάνες είναι ένας από τους παίκτες που τσεκάρει ο Ρόκα, έχει ποιότητα και αν έρθει δανεικός για ένα χρόνο, θα εξοικονομήσει χρήματα για άλλες θέσεις. Διότι μετά τον κορωνοϊό, ο Ρόκα δεν έχει την ίδια ευχέρεια στις μεταγραφές αφού το μπάτζετ έχει μειωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ