Το μπρίο του ιταλικού τρίου της ΑΕΚ! (vid)

Το μπρίο του ιταλικού τρίου της ΑΕΚ! (vid)

Ο Αντρέας Δημάτος ανέδειξε την όρεξη του Μάσιμο Καρέρα και των συνεργατών του στην πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Τη συμπεριφορά του Μάσιμο Καρέρα και των συνεργατών του ανέδειξε ο Αντρέας Δημάτος! Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΚ επισήμανε ότι οι τρεις Ιταλοί, των οποίων η πατρίδα χτυπήθηκε πολύ από τον κορωνοϊό, ήταν αυτοί οι οποίοι έδειξαν ότι η ζωή πρέπει να συνεχιστεί με τη διάθεση τους!

Δείτε την ανάρτηση του Αντρέα Δημάτου:

«Τρεις Ιταλοί προπονητές, προερχόμενοι από μία από τις χώρες που επλήγησαν περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού και με πολλούς γνωστούς τους ανθρώπους να έχουν ταλαιπωρηθεί από αυτόν τον παράξενο ιό, ήταν εκείνοι που με το καλημέρα έδωσαν με το μπρίο και την όρεξή τους για δουλειά το στίγμα της επιστροφής στην (έστω και μερική) κανονικότητα στα Σπάτα.

Συνομίλησαν με τους συνεργάτες τους, ενημερώθηκαν για το πώς ακριβώς έχει η κατάσταση και το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται, οργάνωσαν το σχέδιο της επανέναρξης των προπονήσεων, υποβλήθηκαν πρώτοι στο τεστ, αλλά παρέμειναν στα Σπάτα για να χαιρετήσουν και να στείλουν ένα ζεστό χαμόγελο, έστω και από μακριά σε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που ήταν προγραμματισμένο να έρθουν αργότερα για να ακολουθήσουν τη διαδικασία.

Είναι τόσο ξεκάθαρο όταν θέλεις και πάλι να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, όταν είσαι και πάλι έτοιμος να παλέψεις και όταν δεν έχεις δεύτερες σκέψεις, που δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε κανενός είδους επικοινωνία… Γιατί είναι πολύ ωραίο να λες ότι είναι καλύτερα να προετοιμάσεις την επόμενη σεζόν και να αφήσεις την τρέχουσα κάτω από τις δεδομένα δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, αλλά για πες και στον οποιοδήποτε επαγγελματία της εστίασης, για παράδειγμα, ότι είναι καλύτερο να πάει πάσο στο εφετινό καλοκαίρι, να καθίσει στα αυγά του και να προετοιμάσει το επόμενο…

Η καραντίνα σίγουρα αποτελεί ασφάλεια, αλλά δεν αποτελεί το φάρμακο! Οπως όλη η κοινωνία προσπαθεί δειλά να βγάλει το κεφάλι της στον ήλιο με μεγάλες δυσκολίες και να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες με… μάσκα ή χωρίς μάσκα, το ίδιο πρέπει να κάνει και το ποδόσφαιρο για να βρει και πάλι τα βήματά του. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την διεκδίκηση του οποιουδήποτε στόχου, δεν έχει να κάνει ούτε με το ότι στον αθλητισμό δέον είναι τα πάντα να κρίνονται στο γήπεδο, δεν έχει να κάνει με το οποιοδήποτε συμφέρον ή με ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Αυτά είναι λεπτομέρειες που σε τόσο δύσκολες συνθήκες δεν αποτελούν προτεραιότητα. Ούτε φυσικά προτεραιότητα μπορεί να αποτελεί το πως ο καθένας προσδιορίζει το ατομικό του συμφέρον και πώς αυτοπροσδιορίζεται μέσα από αυτό. Πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο είναι ζωή. Είναι ζωή όχι μόνο για όσους εργάζονται σε αυτό αλλά και για όσους ειλικρινά το αγαπούν και το παρακολουθούν. Το κανονικό ποδόσφαιρο τουλάχιστον… Και η ζωή πρέπει να αρχίσει και πάλι…».

Τρεις Ιταλοί προπονητές, προερχόμενοι από μία από τις χώρες που επλήγησαν περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού και με πολλούς γνωστούς τους ανθρώπους να έχουν ταλαιπωρηθεί από αυτόν τον παράξενο ιό, ήταν εκείνοι που με το καλημέρα έδωσαν με το μπρίο και την όρεξή τους για δουλειά το στίγμα της επιστροφής στην (έστω και μερική) κανονικότητα στα Σπάτα. Συνομίλησαν με τους συνεργάτες τους, ενημερώθηκαν για το πώς ακριβώς έχει η κατάσταση και το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται, οργάνωσαν το σχέδιο της επανέναρξης των προπονήσεων, υποβλήθηκαν πρώτοι στο τεστ, αλλά παρέμειναν στα Σπάτα για να χαιρετήσουν και να στείλουν ένα ζεστό χαμόγελο, έστω και από μακριά σε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που ήταν προγραμματισμένο να έρθουν αργότερα για να ακολουθήσουν τη διαδικασία. Είναι τόσο ξεκάθαρο όταν θέλεις και πάλι να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, όταν είσαι και πάλι έτοιμος να παλέψεις και όταν δεν έχεις δεύτερες σκέψεις, που δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε κανενός είδους επικοινωνία… Γιατί είναι πολύ ωραίο να λες ότι είναι καλύτερα να προετοιμάσεις την επόμενη σεζόν και να αφήσεις την τρέχουσα κάτω από τις δεδομένα δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, αλλά για πες και στον οποιοδήποτε επαγγελματία της εστίασης, για παράδειγμα, ότι είναι καλύτερο να πάει πάσο στο εφετινό καλοκαίρι, να καθίσει στα αυγά του και να προετοιμάσει το επόμενο… Η καραντίνα σίγουρα αποτελεί ασφάλεια, αλλά δεν αποτελεί το φάρμακο!Οπως όλη η κοινωνία προσπαθεί δειλά να βγάλει το κεφάλι της στον ήλιο με μεγάλες δυσκολίες και να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες με… μάσκα ή χωρίς μάσκα, το ίδιο πρέπει να κάνει και το ποδόσφαιρο για να βρει και πάλι τα βήματά του. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την διεκδίκηση του οποιουδήποτε στόχου, δεν έχει να κάνει ούτε με το ότι στον αθλητισμό δέον είναι τα πάντα να κρίνονται στο γήπεδο, δεν έχει να κάνει με το οποιοδήποτε συμφέρον ή με ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αυτά είναι λεπτομέρειες που σε τόσο δύσκολες συνθήκες δεν αποτελούν προτεραιότητα. Ούτε φυσικά προτεραιότητα μπορεί να αποτελεί το πως ο καθένας προσδιορίζει το ατομικό του συμφέρον και πώς αυτοπροσδιορίζεται μέσα από αυτό. Πάνω απ' όλα το ποδόσφαιρο είναι ζωή. Είναι ζωή όχι μόνο για όσους εργάζονται σε αυτό αλλά και για όσους ειλικρινά το αγαπούν και το παρακολουθούν. Το κανονικό ποδόσφαιρο τουλάχιστον… Και η ζωή πρέπει να αρχίσει και πάλι… #μένουμε_ασφαλείς

Δημοσιεύτηκε από Andreas Dimatos στις Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ