Ελ Αραμπί: Τέταρτος Αφρικανός σκόρερ στην ιστορία της La Liga! (vids)

Ελ Αραμπί: Τέταρτος Αφρικανός σκόρερ στην ιστορία της La Liga! (vids)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, πριν δείξει τις τρομερές ικανότητές του στην Ελλάδα, σκορπούσε τον... τρόμο και στην Ισπανία, σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου!

Πρόκειται για τον παίκτη ο οποίος έχει… λυτρώσει τον Πέδρο Μαρτίνς! Πραγματικά όμως.

Την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός μπορεί να πρόσφερε θέαμα και όμορφο ποδόσφαιρο στον κόσμο του, αλλά η έλλειψη ενός «killer» του στοίχισε πολλά σημαντικά αποτελέσματα, άρα και όλους τους τίτλους που είχε θέσει ως στόχο να κατακτήσει.

Φέτος, με τον… killer Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη σύνθεσή τους, οι «ερυθρόλευκοι» είναι μισό βήμα από την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις το νταμπλ και μία πορεία που θα αφήσει εποχή στην Ευρώπη!

Ο Μαροκινός επιθετικός μετράει συνολικά 24 γκολ και 6 ασίστ σε 39 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε 2.534 λεπτά συμμετοχής. Νούμερα που…σοκάρουν και αποδεικνύουν ότι μία ομάδα για να κατακτήσει τίτλους, θέλει και έναν φορ που να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα.

Πάντως, ο Ελ Αραμπί δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει πάταγο, καθώς έχει αφήσει το στίγμα του σε άλλες ομάδες και πρωταθλήματα ανώτερα του ελληνικού. Με την Καέν στη Γαλλία έχει πετύχει 28 γκολ σε 76 ματς, με την Αλ Χιλάλ μέτρησε 16 τέρματα σε 27 αναμετρήσεις, με την Αλ Ντουχαΐλ 90 σε 78(!), ενώ με τη Γρανάδα πέτυχε συνολικά 44 γκολ σε 134 παιχνίδια!

Ωστόσο, αξίζει να σταθούμε στη Γρανάδα. Ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει κάτι σπουδαίο στην Ισπανία, καθώς είναι ο τέταρτος καλύτερος Αφρικανός σκόρερ στην ιστορία της La Liga! Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, το οποίο μόνο… απαρατήρητο δεν περνάει!

Μπροστά από τον Μαροκινό φορ βρίσκονται μόνο οι Σάμουελ Ετό (162 γκολ), Φρεντερίκ Κανουτέ (89) και Κρίστοφερ Οχέν (48)!

Πάρτε μία… γεύση από τα κατορθώματα του Ελ Αραμπί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ