Θέλει να κρατήσει Χασάν και Γκασπάρ ο Ολυμπιακός

Θέλει να κρατήσει Χασάν και Γκασπάρ ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την παραμονή του Αχμέντ Χασάν και του Μπρούνο Γκασπάρ και πλέον ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει συζητήσεις με Μπράγκα και Σπόρτινγκ αντίστοιχα.

O Ολυμπιακός έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα ενόψει της νέας σεζόν αφού πέρα από την περίπτωση της ανανέωσης του Ομάρ Ελαμπντελαουί, παραμένει ανοιχτή η παραμονή ή όχι του Αχμέντ Χασάν και του Μπρούνο Γκασπάρ.

Η διοίκηση της ομάδας «τρέχει» τον σχεδιασμό μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει εισηγηθεί την παραμονή και των δυο ποδοσφαιριστών και αναμένεται να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ο Χασάν είναι η πρώτη περίπτωση και η πιο δύσκολη, αφού η Μπράγκα έχει βάλει ρήτρα αγοράς στον δανεισμό του που είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ. Ποσό που ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει ειδικά μετά την πανδημία του κορωνοϊού. Ωστόσο θα έχει επαφές με την πορτογαλική ομάδα προκειμένου να την πείσει να τον παραχωρήσει για ένα μικρότερο οικονομικό αντίτιμο, αφού ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι ένας παίκτης που θέλει να κρατήσει πολύ ο Μαρτίνς.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπρουνο Γκασπάρ, ο Μαρτίνς και πάλι θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ για τη νέα σεζόν, όμως η Σπόρτινγκ στην οποία ανήκει ζητάει 1 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει, ποσό που και πάλι οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να πληρώσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις των Πορτογάλων, αφού λόγω του κορωνοϊού τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ