«Ο Τσιμίκας είναι ο Νο.1 στόχος της Νάπολι»

«Ο Τσιμίκας είναι ο Νο.1 στόχος της Νάπολι»

Δημοσιογράφος που εργάζεται σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολη, μίλησε για το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Κώστα Τσιμίκα και επισήμανε ότι ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού είναι ο Νο.1 στόχος των Παρτενοπέι.

Η λίστα με τους υποψηφίους μνηστήρες για τον Κώστα Τσιμίκα μεγαλώνει συνεχώς, με τους Ιταλούς να έχουν βάλει στο κόλπο για την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ του Ολυμπιακού τη… μισή Serie A.

Στα ρεπορτάζ που δημοσιεύουν τις τελευταίες ημέρες, αναφέρουν ότι εκτός από τη Νάπολι για τον άσο των Πειραιωτών ενδιαφέρεται επίσης η Λάτσιο, ενώ το όνομά του Τσιμίκα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στις λίστες των Τορίνο και Ιντερ.

Η Νάπολι, ωστόσο, παραμένει η ομάδα που έχει δείξει το πιο εντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή μπακ, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νίκολο Κετσαρίνι, που εργάζεται σε ραδιοφωνικό σταθμό που εδρεύει στη Νάπολη, να τονίζει ότι ο Τσιμίκας είναι ο Νο.1 στόχος της ιταλικής ομάδας για την αριστερή πλευρά της άμυνας. «Ο Τσιμίκας βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων της Νάπολι. Είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Είναι μπροστά από τους άλλους, ο Νο.1 στόχος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα στη γειτονική χώρα εμφανίστηκαν ρεπορτάζ, τα οποία ανέφεραν ότι η Νάπολι λόγω του έντονου ανταγωνισμού που υπάρχει για τον Κώστα Τσιμίκα, καθώς όπως προαναφέραμε ενδιαφέρονται επίσης οι Λάτσιο, Ιντερ και Τορίνο, εξετάζει επίσης την περίπτωση του 19χρονου μπακ της Λέγκια Βαρσοβίας, Μικαλ Καρμπόβνικ και τον οποίο μπορεί να αποκτήσει με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ.

Αντίθετα, η ενδεχόμενη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα θα κοστίσει πολλά περισσότερα εκατομμύρια, καθώς ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος μεν να τον πουλήσει, αλλά με τα δικούς του όρους, τον δικό του τρόπο και στην τιμή που ο ίδιος θέλει. Οπως έχει κάνει τα τελευταία χρόνια  με άλλους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ