Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Πήραμε τον Αποστολάκη του Παναθηναϊκού»

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Πήραμε τον Αποστολάκη του Παναθηναϊκού»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η ομάδα της Κύπρου απέκτησε τον 20χρονο αμυντικό, που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον Παναθηναϊκό.

Την απόκτηση του νεαρού Κώστα Αποστολάκη, που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε ότι ο 20χρονος αμυντικός το καλοκαίρι θα μετακομίσει στην Μεγαλόνησο και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της κυπριακής ομάδας.

«Θα σας αποκαλύψω την πρώτη μεταγραφή του Κώστα Αποστολάκη. Ο ποδοσφαιριστής μπορούσε να υπογράψει γιατί λήγει το συμβόλαιο του και το έκανε. Είναι νεαρός ποδοσφαιριστής, κάτω των 22, είναι για τον κατάλογο β΄ και παίζει σε περισσότερες από μία θέσεις. Είναι η πρώτη μεταγραφή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πετρίδης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι νεαρός δεξιός μπακ φέτος πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, πραγματοποίησε συνολικά 8 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ