Η κριτική των παικτών της Λαμίας

Η κριτική των παικτών της Λαμίας

Η Λαμία ηττήθηκε εντός έδρας από την Ξάνθη με 1-0 και αγνοεί πλέον για επτά ματς την χαρά της νίκης. Ας δούμε ποιοι υστέρησαν και αν ξεχώρισε κάποιος από τους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ.

Κακή η Λαμία για ένα ακόμα ματς, αφού βρέθηκε να κυνηγάει για τέταρτη σερί φορά στο σκορ τον αντίπαλό της. Ας δούμε όμως τι έκανε ο κάθε παίκτης των γηπεδούχων.

Μελίσσας
Δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές στο ματς, και στο γκολ δεν είχε μεγάλη ευθύνη. Γενικά όπου αλλού (τις λίγες φορές που χρειάστηκε) να επέμβει, ήταν σταθερός.

Ασίγκμπα
Δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολη δουλειά σαν αμυντικός.

Παντελιάδης
Συνεππής αμυντικά, έκανε και κάποια ανεβάσματα. Βοήθησε τη Λαμία να φέρει την μπάλα στην περιοχή με τα δυνατά πλάγιά του, αλλά δεν έγινε απειλητικός εν τέλει.

Αναστασιάδης
Σοβαρός στα μετόπισθεν, είχε και μια φάση επιθετικά να σκοράρει. Θετική η επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό του.

Όμο
Έδωσε πολλές μάχες αμυντικά σε χαφ και κέντρο άμυνας με τις πιο πολλές να είναι κερδισμένες. Έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για λόγους τακτικής και αυτός, για να περάει ο πιο επιθετικογενής Νόε Ακόστα.

Βασιλαντωνόπουλος
Δυο φορές βγήκαν από την πλευρά του οι αντίπαλοι επιθετικοί. Αναιμικός επιθετικά με λίγα ανεβάσματα δεν βοήθησε να γίνει η ανατροπή.

Μπλάζιτς
Γνωστή πληθωρική παρουσία ανασταλτικά και επιθετικά, χωρίς όμως να ξεχωρίσει. Κλεισμένος καλά από τους κεντρώους του Μίλαν Ράσταβατς δεν κατάφερε να βρει συμπαραστάτες και εγκλωβίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Πίτι
Συνδυάστηκε κάποιες φορές με τους επιθετικούς της Λαμίας, κράτησε μπάλα αλλά δεν φάνηκε. Άλλαξε θέση στο δεύτερο ημίχρονο, ερχόμενος πιο κοντά στην περιοχή αλλά ήταν φλύαρος. Έχασε και την τελευταία μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του, σουτάροντας από δύσκολο σημείο. Ανέλαβε εν λευκώ και τα στημένα των γηπεδούχων με λίγες είναι η αλήθεια καλές εκτελέσεις.

Βάντερσον
Είχε όρεξη και θέληση αλλά ήταν αρκετά νευρικός στις κινήσεις του στο γήπεδο και στα μαρκαρίσματά του. Πήρε κίτρινη στο 63΄και έγινε αλλαγή λίγο αργότερα.

Τσούκαλος
Βρέθηκε σε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, και είχε την καλύτερη φάση της Λαμίας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε αφού είχε ημιτελείς προσπάθειες.

Βουό
Έδωσε μάχες ψηλά και χαμηλά με τα στόπερ της Ξάνθης. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Τεννέ για να κάνει την επίθεση της Λαμίας πιο κινητική.

Αλλαγές

Αναστασόπουλος
Δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, αν και επιλέχθηκε για να το κάνει αυτό από τον Μπάμπη Τεννέ.

Ακόστα
Μπήκε για να κάνει τη Λαμία πιο δημιουργική και να βρει στηρίγματα ο Πίτι και ο Μπλάζιτς όμως και αυτός δεν απέδωσε καν τα αναμενόμενα, μένοντας για ένα ακόμα ματς μακριά από τον καλό του εαυτό.

Καραγιαννίδης 
Έπαιξε 18′ αλλά και αυτός δεν δικαίωσε την προτίμηση που του έδειξε ο προπονητής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ