Λόπες: «Αισθάνθηκα μεγάλη υπερηφάνεια προσφέροντας το σπίτι μου στην Πορτογαλία»

Λόπες: «Αισθάνθηκα μεγάλη υπερηφάνεια προσφέροντας το σπίτι μου στην Πορτογαλία»

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε για τη σπουδαία του πρωτοβουλία να παραχωρήσει το σπίτι του στην Πορτογαλία για να ξεκουράζονται οι γιατροί που έδιναν μάχη με τον κορωνοϊό αλλά και για τους στόχους της ΑΕΚ στη συνέχεια της σεζόν.

Συνέντευξη στην «Real News» παραχώρησε ο Έλντερ Λόπερ όπου αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες που πέρασαν ελέω κορωνοϊού και στη σπουδαία του κίνηση να προσφέρει το σπίτι του στην Πορτογαλία για να ξεκουράζονται οι γιατροί. Ο αμυντικός της ΑΕΚ, αναφέρθηκε επίσης και στους στόχους που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» για τη συνέχεια της σεζόν αλλά και την «Αγιά Σοφιά».

«Είναι αλήθεια ότι παραχώρησα το διαμέρισμα μου στο Πόρτο για τον σκοπό αυτό» δηλώνει στην αρχή ο Πορτογάλος αμυντικός. «Το σπίτι μας ήταν κλειστό, το συζήτησα με τη σύζυγο μου και σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να καλέσουμε τους υπεύθυνους Υγείας και να τους το προσφέρουμε για τον αγώνα τους. Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά και περηφάνια που μπόρεσα με τον τρόπο μου να τους βοηθήσω. Δεν θεωρώ ότι έπραξα κάτι το σπουδαίο μπροστά στην αληθινά σκληρή μάχη που δίνουν καθημερινά οι άνθρωποι αυτοί για να σώσουν ζωές. Και εννοείται πως αν χρειαζόταν, θα το έκανα και πάλι με όλη μου την καρδιά». Από εκεί και πέρα ο 31χρονος άσος εκτιμά πως «θα είμαστε έτοιμοι μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει στο σπίτι και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει. Συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς γυμναστές που θα μας προετοιμάσουν ώστε να βρεθούμε ξανά σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Σε πρώτη φάση δεν θα βρεθούμε αμέσως στο 100%, ωστόσο γρήγορα θεωρώ ότι θα ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας». Φέτος ο τίτλος του πρωταθλητή μοιάζει χαμένη υπόθεση για τους «κιτρινόμαυρους» και το ερώτημα είναι το κατά πόσο θεωρεί τη χρονιά επιτυχημένη για την ομάδα του: «Είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όμως παραμένουν στο τραπέζι δύο βασικοί στόχοι» επισημαίνει. «Έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε δεύτεροι και να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αν περάσουμε τον Άρη έχουμε ελπίδες να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα παλέψουμε σκληρά, θα κάνουμε τα πάντα και για τους δύο και σε περίπτωση που τα καταφέρουμε, πιστεύω ότι η σεζόν θα κλείσει με θετικό πρόσημο».

Για τον Μάσιμο Καρέρα εκτιμά ότι «μαζί του η ομάδα βρίσκεται στην καλύτερη της περίοδο διότι, κυρίως, μετέδωσε αυτοπεποίθηση σε όλους μας» τονίζει. «Στη διάρκεια της χρονιάς δεν είχαμε ισχυρή πίστη στον εαυτό μας και με το που ήρθε ο κ. Καρέρα το διόρθωσε αυτό. Μας αρέσει ο τρόπος που παίζουμε, η ομάδα εμφανίζεται περισσότερο οργανωμένη και συμπαγής – όλοι αμυνόμαστε, όλοι βγαίνουμε μπροστά και αποδίδουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Τον σεβόμαστε, είναι ο οδηγός μας και ελπίζω να συνεχίσει πλάι μας για πολλά χρόνια».

Για το νέο γήπεδο τα τελευταία του λόγια… «Θα είναι πολύ σημαντικό το να αγωνιστούμε στην «Αγιά Σοφιά», στο νέο μας σπίτι για το οποίο ήδη νιώθουμε περήφανοι, φανταστικό το να παίζουμε εκεί, με την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργούν οι οπαδοί μας. Κάθε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ονειρεύεται την ημέρα αυτή και εννοείται πως δεν αποτελώ εξαίρεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ