Ο δικηγόρος που… αναζητά ακόμη η ΕΠΟ και η επιστολή του Ολυμπιακού

Ο δικηγόρος που… αναζητά ακόμη η ΕΠΟ και η επιστολή του Ολυμπιακού

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε στην ΕΠΟ στην υπόθεση του CAS κάνοντας… πλάτες στον ΠΑΟΚ παρότι είναι αντίδικοι. Τι ζήτησε στην επιστολή του ο Ολυμπιακός και τι ακούγεται για τον Καλπαζίδη.

Η «δική τους» ΕΠΟ, πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν. Τόσο «δική τους» που ακόμη και τώρα, λίγες ώρες πριν την προθεσμία που έχει η ΕΠΟ του Γραμμένου, δεν έχει δηλώσει δικηγόρο στο CAS για την υπόθεση της προσφυγής του ΠΑΟΚ για το ζήτημα της πολυιδιοκτησίας.

Έχει περιθώριο μέχρι την Δευτέρα, θα το κάνει ή θα πει ότι… ξεχάστηκε η νομική υπηρεσία του Μπαρτζή και του Δαβάκη, πάντα με εντολή του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου;

Θα φτάσουν στο έσχατο σημείο της ξεφτίλας στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης να μην πάνε καν ως αντίδικοι στο CAS απέναντι στον ΠΑΟΚ; Και δεν μιλάμε πια μόνο για ξεφτίλα, σύντομα θα έχει και άλλα «θεματάκια» ο «δικός τους» Γραμμένος.

Γιατί ως γνωστόν ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο κατά της ΕΠΟ του Γραμμένου και της απόφασης της Εφέσεων και ουσιαστικά ζητάει να μην έχει αρμοδιότητα η επιτροπή Εφέσεων, ούτε καν την αθωότητα του.

Φανταστείτε λοιπόν να μην εμφανιστεί καν η ΕΠΟ σε αυτή τη δίκη! Η ΕΠΟ όπου από χθες αποκαλύψαμε πως δεν δίνει τα έγγραφα της υπόθεσης στον Ολυμπιακό όπως οφείλει να το κάνει.

Είναι αναγκασμένη βάση των αποφάσεων των δικαστηρίων να δώσει τα πάντα και στον Ολυμπιακό που άλλωστε έχει έννομο συμφέρον και μπορεί να δηλώσει παρών στην δίκη κυνηγώντας τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός που ως γνωστόν έτσι και αλλιώς έχει προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ζητώντας μεγαλύτερη τιμωρία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αυτή που προβλεπόταν όταν βγήκε η απόφαση της ΕΕΑ, δηλαδή υποβιβασμός και όχι αυτή που μετατράπηκε μετά με την τροπολογία της Κυβέρνησης για να σωθεί ο ΠΑΟΚ απλά με αφαίρεση βαθμών.

Την ώρα λοιπόν όπου αναμένουμε να δούμε αν θα διασυρθεί τελείως η ΕΠΟ, έχει ήδη διασυρθεί με την απόφαση του Γραμμένου, του «δικού τους» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, να μην δώσει τα σχετικά έγγραφα στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέραμε και χθες από την Τετάρτη, 6 Μαΐου ο Ολυμπιακός έστειλε στην ΕΠΟ επίσημο αίτημα να του κοινοποιήσει τα έγγραφα για την υπόθεση του CAS, που αφορούν στην υπόθεση του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ από την αρχή της καταγγελίας του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ ήταν να βγάλει εκτός από την υπόθεση τον Ολυμπιακό. Απέτυχε παντού να το πετύχει, και τώρα ψάχνει στήριγμα στον «δικό του» Γραμμένο, μήπως τα καταφέρει, μήπως πάρει μια ανάσα, αν και αυτό δεν θα τον σώσει.

Στην επιστολή του ο Ολυμπιακός αφού αναφέρει πως τα δικαστήρια έχουν αναγνωρίσει το δικαίωμα του Ολυμπιακού να πληροφορείται τα πάντα γύρω από την υπόθεση πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ, και της προσφυγής του στο CAS ζητάει από την ΕΠΟ να τον ενημερώσει για τα εξής:

1) αν όντως έχει κοινοποιηθεί η προσφυγή του ΠΑΟΚ
2) να χορηγηθεί αντίγραφο της έφεσης για να πληροφορηθεί ο Ολυμπιακός το πλήρες περιεχόμενό της και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του σύμφωνα με τον κώδικα λειτουργίας του CAS.
3) να του χορηγηθεί αντίγραφο κάθε διαδικαστικού εγγράφου που έχει κοινοποιηθεί από την γραμματεία του CAS σχετικά με την υπόθεση
4) να γνωστοποιείται στο εξής οποιοδήποτε διαδικαστικό έγγραφο που λαμβάνει η ΕΠΟ από το CAS για την υπόθεση.

Σε αυτά λοιπόν τα απολύτως λογικά και νόμιμα δικαιώματα του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Γραμμένος απλά δεν απάντησε.

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά τα απίστευτα και αναμένουμε να δούμε αν τελικά θα βάλει δικηγόρο η ΕΠΟ ή όχι, όλοι και πυκνώνουν οι φήμες πως ο «αόρατος» έως τώρα Καλπαζίδης θα εμφανιστεί με Κύπριο δικηγόρο στο CAS. Ο Καλπαζίδης που δεν έχει εμφανιστεί πουθενά έως τώρα, παρότι ειδικά στην ΕΕΑ τον αναζητούσαν, φαίνεται πως θα εμφανιστεί τώρα στην ύστατη προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ. Βεβαίως τα έγγραφα και τα στοιχεία είναι τόσο «φωτιά» για τον Καλπαζίδη και τον ΠΑΟΚ που τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ