Ποντένσε: «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός έχει 4 αστέρια στο στήθος!»

Ποντένσε: «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός έχει 4 αστέρια στο στήθος!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς ο Ντάνιελ Ποντένσε, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός τον αναγέννησε!

Δεν ξεχνάει την ομάδα που τον ανέβασε στα ύψη!

Ο Ντάνιελ Ποντένσε, κακά τα ψέματα, κέρδισε πολλά από τον Ολυμπιακό. Όπως φυσικά και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εξίσου αρκετά από τον βιρτουόζο εξτρέμ.

Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Ολυμπιακό και όσα έζησε στον Πειραιά.

Σε συνέντευξή του στη Mais Futebol, ο Ποντένσε μίλησε για το εξαιρετικό πέρασμά του από την Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέδρο Μαρτίνς λέγοντας πως τον αναγέννησε και τον έκανε να πάει από το ένα επίπεδο στο άλλο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ποντένσε:

«Ψυχολογικά, χρειαζόμουν επιπλέον δουλειά, είχα έναν τραυματισμό έξι μηνών, επιπλέον είχα περάσει από τη διαδικασία αποχώρησης από τη Σπόρτινγκ και ο Μαρτίνς με βοήθησε πολύ με την ένταξη ξανά στην ομάδα και την ψυχική ανάτασή μου.

Έπρεπε να αρχίσω να παίζω ξανά μετά από έξι μήνες. Μιλήσαμε για ώρες, μου δίδαξε διαδικασίες για να εξελίξω το μυαλό μου και τον τρόπο που παίζω, και είχα επίσης τη βοήθεια της Σουζάνα Τόρες, που είναι ένας απίστευτος “διανοητικός προπονητής”. Με βοήθησε επίσης πολύ να ξεπεράσω μια πολύ δύσκολη στιγμή και με έκανε να μετακινηθώ από το ένα επίπεδο της καριέρας μου στο άλλο. Οφείλω την αναγέννηση μου στους δύο».

«Ομολογώ ότι είχα αμφιβολίες για το μέλλον. Όταν έφυγα από τη Σπόρτινγκ, όλοι μου είπαν: “Θα πας στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό, για να κάνεις τι;”… Αλλά ήξερα ότι πήγαινα σε ένα μεγάλο κλαμπ, δεν είναι τυχαίο ότι έχει 4 αστέρια στο στήθος.

Φυσικά είχα αμφιβολίες, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στην άκρη της Ευρώπης, αλλά έκανα λάθος γι’ αυτό. Ενώ ήμουν εκεί, είδα πράγματα που δεν είχα ξαναδεί ποτέ και δεν ξέρω καν αν θα τα ξαναδώ, όπως η πίεση των οπαδών, η ατμόσφαιρα στα γήπεδα, τα ντέρμπι. Η πίεση στα μεγάλα κλαμπ είναι φυσιολογική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ