Γλεντάει τον Ολιβέιρα ο Λόπες: «Από τότε που άρχισε να μιλάει και να προπονείται μαζί μου, ξεκίνησε να σκοράρει» (vid)

Γλεντάει τον Ολιβέιρα ο Λόπες: «Από τότε που άρχισε να μιλάει και να προπονείται μαζί μου, ξεκίνησε να σκοράρει» (vid)

Απολαυστικός ο Έλντερ Λόπες σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι Πορτογάλοι της ΑΕΚ στο δίκτυο «Canal 11» της πατρίδας τους.

Πριν την έξαρση της πανδημίας στην Ελλάδα και το lockdown, το πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο «Canal 11» είχε βρεθεί στα Σπάτα για να πάρει συνέντευξη από τους τέσσερις Πορτογάλους της ΑΕΚ. Τον Αντρέ Σιμόες, τον Νέλσον Ολιβέιρα, τον Έλντερ Λόπες και τον Παουλίνιο.

Σήμερα το «Canal 11» έδωσε στη δημοσιότητα κάποια μικρά αποσπάσματα της συνέντευξης, με τον Λόπες να δίνει ρεσιτάλ, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

Στην αρχή της κουβέντας, οι συμπατριώτες του, του ζητούν να σχολιάσει το γεγονός πως όταν πήγε εκείνος στην ΑΕΚ (καλοκαίρι του 2017), η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα, με τον Λόπες να απαντάει: «Υπάρχουν κάποιοι που το θεωρούν τυχαίο, νομίζω έγινε επειδή ήρθα εγώ».

Και συνεχίζει με χιούμορ: «Λένε ότι είμαι ο καλύτερος, αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις τον προπονητή», ενώ, όταν καλείται να σχολιάσει τον Ολιβέιρα, τον… γλεντάει κανονικά.

«Ο Νέλσον; Μπορώ να πω ότι εγώ τον έκανα παίκτη, ξεκάθαρα. Ένα πολύ μικρό και ντροπαλό αγόρι ήρθε εδώ και δεν μίλαγε σε κανέναν. Πήγα και του είπα: «Τι γίνεται; Είσαι Πορτογάλος και δεν μας μιλάς…». Από τότε που άρχισε να μιλάει και να προπονείται μαζί μου, ξεκίνησε να σκοράρει. Αυτή είναι η πραγματικότητα»!

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ολιβέιρα που την… είπε στον Λόπες: «Δίνει ασίστ στους Έλληνες, αλλά με εμένα, που είμαι πιο έμπειρος, είναι δύσκολο. Κλέβω όλες τις μπαλιές του, τον ξέρω καλά» ανέφερε γελώντας ο επιθετικός των «κιρινόμαυρων».

Στη συνέχεια τον λόγο παίρνει ξανά ο Λόπες, ο οποίος συνεχίζει τον χαβαλέ, λέγοντας πως δεν βρίσκει τον λόγο που δεν αγωνίζεται σε έναν από τους μεγάλους συλλόγους της Πορτογαλίας, όπως η Μπενφίκα, ή γιατί δεν καλείται στην Εθνική Πορτογαλίας:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έπαιξα ποτέ σε έναν από τους μεγάλους της Πορτογαλίας. Πραγματικά με αυτό που βλέπω… Τώρα όμως που το Canal 11 δείχνει αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, μπορώ να παίξω σε διαφορετικές θέσεις… Ε, Βιέιρα (σ.σ. πρόεδρος της Μπενφίκα); Ξέχασα επίσης να πω στον Φερνάντο Σάντος να με καλέσει. Δεν απαντάς στα e-mail μου»!

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ