Συνεχίζει να πουλάει… τρέλα ο Μπαλτάκος

Συνεχίζει να πουλάει… τρέλα ο Μπαλτάκος

Μπορεί να μην κερδίζει τις δίκες, αλλά ο Τάκης Μπαλτάκος προσπαθεί να ευχαριστήσει τα... αυτιά των ΠΑΟΚτζήδων.

Τα ευχολόγια δεν κοστίζουν τίποτα και κάπως έτσι, ο Τάκης Μπαλτάκος προσπαθεί να κρατήσει τη δουλειά του στην Τούμπα. Στα δικαστήρια δεν τα πάει καλά, αφού οι αστείοι ισχυρισμοί του για… πατάτες και μανάβηδες δεν έγιναν δεκτοί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, οπότε κάπως αλλιώς πρέπει να δικαιολογήσει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οπότε, τι έκανε ο Μπαλτάκος; Πήρε σβάρνα τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και διαδίδει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να πάρει τη δικογραφία από την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας που θα εκδικαστεί στο CAS…

Τρέλα πουλάει ο Μπαλτάκος και το ξέρει… Που ακούστηκε αυτός ο οποίος κατήγγειλε την πολυϊδιοκτησία και παρείχε όλα τα στοιχεία, να μην δικαιούται πρόσβαση στη δικογραφία; Φυσικά, ο Μπαλτάκος αντιλαμβάνεται το παράλογο των ισχυρισμών του, αλλά κάτι πρέπει να πει…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαλτάκου στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

Για τη δυναμική του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του περσινού τίτλου: «Και φέτος θα συνέβαινε το ίδιο εάν δεν είχε συμβεί η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Επηρέασε πάρα πολύ. Είναι αδύνατον να μην επηρεάσει τους παίκτες. Είναι κάτι φυσιολογικό».

Για το αίτημα του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ : «Δεν δικαιούται να το κάνει αυτό. Η ΕΠΟ δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Η προσφυγή του ΠΑΟΚ είναι εναντίον της ΕΠΟ. Πολύ καλά κάνει λοιπόν και δεν δίνει τίποτα. Εάν αποφασίσει το CAS ότι προχωρά σε συνδίκαση τότε η ΕΠΟ θα δώσει τα έγγραφα.

Νομίζουν ότι η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την παρέμβαση τους, θα έχει ισχύ αυτό και στο CAS. Δεν έχει άμεσο συμφέρον ο Ολυμπιακός. Τι ιδιαίτερο έχει ο Ολυμπιακός για να καταδιώκει τον ΠΑΟΚ; Με την ίδια λογική θα μπορούσαν να κινηθούν και οι άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός το ξέρει αυτό. Προσπαθεί να είναι με οποιονδήποτε τρόπο μέσα στη δίκη του CAS. Επειδή εκεί αντίδικος είναι ΕΠΟ, απλά πασχίζει να μπει μέσα στη δίκη».

Για το ενδεχόμενο συνδίκασης και την άρνηση του ΠΑΟΚ: «Ασφαλώς. Δεν έχει λόγο να γίνει».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Ζητήσαμε να κλείσει αυτή η υπόθεση τον Ιούλιο. Πρέπει να υπάρχουν και οι ημερομηνίες. Εντός των προσεχών ημερών θα ξέρουμε τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ