Σενάρια για ΠΑΟΚ και Ιρακινό μέσο (vid)

Σενάρια για ΠΑΟΚ και Ιρακινό μέσο (vid)

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον Ιρακινό μέσο, Οσάμα Ρασίντ, που αγωνίζεται στην Σάντα Κλάρα.

Σε μεταγραφικά σενάρια μπλέκουν για μια ακόμα φορά τον ΠΑΟΚ οι Πορτογάλοι.

Αυτή τη φορά οι Ιβηρες αναφέρουν ότι ο προπονητής του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, θέλει να φέρει στην Θεσσαλονίκη τον Ιρακινό μέσο της Σάντα Κλάρα, Οσάμα Ρασίντ. Ο 28χρονος είναι διεθνής και παίζει κυρίως ως κεντρικός χαφ, ωστόσο, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 6άρι όσο και ως 10άρι, προσφέροντας περισσότερες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.

Το συμβόλαιό του με την Σάντα Κλάρα λήγει το καλοκαίρι του 2021 και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι στα ρεπορτάζ τους, η ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου αξιώνει περί τα 1.2 εκατ. ευρώ για τον Ιρακανό μέσο.

Ο Ρασίντ είναι 22 φορές διεθνής με το Ιράκ, έχντας πετύχει 1 γκολ, ενώ τελευταία φορά κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του τον Γενάρη του 2019. Φέτος, πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, είχε 22 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Εκτός από την Σάντα Κλάρα, ο Οσάμα Ρασίντ είχε αγωνιστεί στην Φαρένσε, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει ολλανδικές ρίζες και έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην Ακαδημία της Φέγενορντ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ