«Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται τον Ελ Χάκεν»

«Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται τον Ελ Χάκεν»

Ο Ανουάρ Τουχαμί αναμένεται να επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ, αλλά ένας συμπαίκτης του ενδέχεται να κάνει την αντίθετη διαδρομή προς την Αθήνα.

Ο Τσάβι Ρόκα προσπαθούσε να πείσει τους παράγοντες της Βαγιαδολίδ να επεκτείνουν τον δανεισμό του Ανουάρ στον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο, αλλά αυτοί του πρότειναν έναν άλλο χαφ! Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας pucelafichajes.com, υπόψη του Καταλανού τέθηκε ο Μοκτάρ Σίντι Ελ Χάκεν, 22χρονος Μαυριτανός χαφ.

Ο Χάκεν μένει ελεύθερος τον Ιούνιο, όμως ο Ρόκα δεν θα τον πάρει ως ελεύθερο, αφού ο ποδοσφαιριστής σκοπεύει να ανανεώσει με τη Βαγιαδολίδ. Απλώς, οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας, ικανοποιημένοι από την παρουσία του Ανουάρ στην Αθήνα, σκέφτονται να τον δώσουν στον Παναθηναϊκό για να πάρει χρόνο.

Ο Ελ Χάκεν μετράει μόλις 3 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, αφού αγωνιζόταν κυρίως με τη Β’, έχοντας παίξει 31 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Στις 31 Ιανουαρίου παραχωρήθηκε δανεικός στη Lugo στη Segunda Division, πρόλαβε να αγωνιστεί 4 φορές και να σκοράρει, αλλά κατόπιν διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει χριστεί διεθνής φορές και έχει πετύχει 2 γκολ με τη Μαυριτανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ