Αλαφούζος στην τηλεδιάσκεψη: «Αργήσαμε να αποφασίσουμε, τώρα πρέπει να παίξουμε»

Αλαφούζος στην τηλεδιάσκεψη: «Αργήσαμε να αποφασίσουμε, τώρα πρέπει να παίξουμε»

Ο Γιάννης Αλαφούζος, που ήταν υπέρμαχος της διακοπής του πρωταθλήματος, είπε στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας πως πλέον εδώ που έφτασαν είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν.

Αλλαγή σκέψης και επιθυμίας από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, που λαμβάνει μέρος σε ακόμα μια τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, η οποία γίνεται με θέμα συζήτησης τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΣΑΠ για τις περικοπές στα συμβόλαια.

Ο Αλαφούζος ήταν υπέρμαχος της πρότασης να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα και ήταν ο πρώτος που είχε προτείνει να μη συνεχιστούν οι αγώνες λόγω του κορωνοϊού. Ωστόσο, σήμερα έκανε λόγο για υποχρέωση να επιστρέψουν οι ομάδες στο γήπεδο από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να προπονούνται.

«Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν και προπονούνται. Δεν πήραμε την απόφαση όταν έπρεπε να την πάρουμε», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Ο Αλαφούζος μίλησε και για το θολό τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώνεται για την επόμενη σεζόν, μιλώντας για σημαντικές μειώσεις τηλεοπτικών συμβολαίων, ενώ οι Άρης και ΑΕΚ πρότειναν να ζητηθεί οικονομική βοήθεια από την πολιτεία.

Από ‘κει και πέρα, στην τηλεδιάσκεψη συμμετέχουν οι συμμετέχουν οι Μυνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Θόδωρος Καρυπίδης του Α. (Αρης), Δημήτρης Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος), Παναγιώτης Λούτσος (Βόλος), Άρης Πιαλόγλου (Ξάνθη), Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Ηλίας Πουρσανίδης (ΟΦΗ), Γιάννης Αλαφούζος-Λεωνίδας Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Νίκος Ζαμάνης (Πανιώνιος), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Σάκης Τσικνής (Λαμία) και ο Στέργιος Αντωνίου εκ μέρους της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ