Θέμα στην Ιταλία ο Βαγιαννίδης: «Η Ίντερ παίρνει χωρίς χρήματα το ταλέντο του Παναθηναϊκού»

Θέμα στην Ιταλία ο Βαγιαννίδης: «Η Ίντερ παίρνει χωρίς χρήματα το ταλέντο του Παναθηναϊκού»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης απασχολεί πλέον τα ιταλικά ρεπορτάζ, με την Tuttosport να αναφέρει πως η Ίντερ είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της.

Στην προσπάθεια της Ίντερ να ενισχύσει τα άκρα της, αλλά και να ετοιμάσει την… επόμενη γενιά αναφέρεται σε εκτενές ρεπορτάζ η Tuttosport, η οποία συμπεριλαμβάνει σε περίοπτη θέση το όνομα του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Όπως έχετε ενημερωθεί, οι Μιλανέζοι έχουν εδώ και καιρό ξεχωρίσει τον νεαρό δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού, έχοντας στείλει μάλιστα αρκετές φορές ανθρώπους τους να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Σύμφωνα με την Tuttosport, η Ίντερ όχι μόνο σκέφτεται την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, αλλά είναι έτοιμη να προχωρήσει πλέον σε επίσημη πρόταση και να τον δελεάσει προκειμένου να τον πάρει στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποτελεί μια σούπερ περίπτωση για την ομάδα του Κόντε, αφού θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στη θέση του δεξιού μπακ και η Ίντερ μπορεί να τον αποκτήσει χωρίς το παραμικρό κόστος.

«Η Ίντερ είναι έτοιμη να πάρει χωρίς χρήματα το ταλέντο του Παναθηναϊκού», γράφουν μεταξύ άλλων οι Ιταλοί, με το σήριαλ πλέον του γεννημένου το 2001 ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού να παίρνει διαστάσεις… θρίλερ, την ώρα που ο ίδιος περιμένει και το ραντεβού με τον Τσάβι Ρόκα για να ακούσει την τελική πρόταση της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ