Αστεία καταγγελία ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού

Αστεία καταγγελία ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού

Οι Ασπρόμαυροι πάνω στον πανικό τους και την απόγνωση, προχώρησαν σε μια αστεία καταγγελία κατά του Ολυμπιακού.

Η απόγνωση βαράει… κόκκινο στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Οι Ασπρόμαυροι πάνω στον πανικό τους για το τι μπορεί να συμβεί στο CAS, μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού για το επιβεβαιωμένο σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, προχώρησαν σε μια αστεία καταγγελία στην ECA.

Οπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε καταγγελία στην ECA και ζητάει την αποβολή του Ολυμπιακού. Μια αστεία καταγγελία. Αστεία, με όλη τη σημασίας της λέξεως.

Ο ΠΑΟΚ για μια ακόμα φορά προσπαθεί να παίξει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την φίλαθλη κοινή γνώμη από το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου: Την επιβεβαιωμένη πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη.

«Ζητάμε να προβεί σε αποβολή του Ολυμπιακού, μέχρι τουλάχιστον την εκδίκαση και αποβολή της Σουλούκου από το ΔΣ της λόγω της παραπομπής του Ολυμπιακού σε δίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας για χειραγώγηση αγώνων», αναφέρουν οι Ασπρόμαυροι στην καταγγελία τους, η οποία αναμένεται να πέσει στο κενό, αφού πρόκειται για μια αστεία περίπτωση, στην οποία προχώρησαν πάνω στον πανικό και την απόγνωσή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ