Ολυμπιακός: «Όταν το ποδόσφαιρο ξανά επιστρέψει στο σπίτι μας!» (pic)

Ολυμπιακός: «Όταν το ποδόσφαιρο ξανά επιστρέψει στο σπίτι μας!» (pic)

Έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα γήπεδα, στην ποδοσφαιρική δράση...

Είμαστε πιο κοντά στην επιστροφή πλέον. Όσο περνάνε οι ώρες και οι μέρες τόσο ξεκαθαρίζει το τοπίο σε όλη την Ευρώπη και καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε λίγες ημέρες, θα ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης της Super League!

Αν πάνε όλα καλά, τότε αυτό θα γίνει μέσα στον Ιούνιο, με στόχο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στα τέλη Ιουλίου. Όλες οι ομάδες έχουν πολλούς λόγους για να επιστρέψουν στη δράση. Κυρίως για να μετριάσουν τις ζημίες στο ενδεχόμενο που δεν τελειώσει μέσα στο γήπεδο το πρωτάθλημα.

Μέσα σε αυτούς τους συλλόγους συγκαταλέγεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει… 45+ λόγους για να ολοκληρωθεί η σεζόν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Καταρχάς, για να «σφραγίσει» το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και να μην αφήσει κανένα δικαίωμα σε οποιονδήποτε να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του. Υπάρχει επίσης ο στόχος κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας, συνεπώς και του νταμπλ στη χώρα μας! Μα κυρίως, υπάρχει ένα ακόμη μεγαλύτερο δέλεαρ!

Αυτό της ευρωπαϊκής καταξίωσης, της πορείας στο Europa League! Σε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού υπάρχει διάχυτη η επιθυμία, ο διακαής πόθος να το πούμε καλύτερα, της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης και της συνέχισης του ονείρου! Του ονείρου να γράψει ιστορία για την Ελλάδα, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο χρειάζεται τις μεγάλες διεθνείς διακρίσεις και επιτυχίες για να βγει από τον… βούρκο στον οποίο έχει εισέλθει!

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση και το δείχνει αυτό με μία ακόμη ανάρτησή της.

Δείτε το σχετικό post:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ