Αποκαλύψεις Θέου στο MEGA: «Αρνητικοί οι παίκτες μας και στο 2ο τεστ – Ετσι θα παίξουμε ποδόσφαιρο»

Αποκαλύψεις Θέου στο MEGA: «Αρνητικοί οι παίκτες μας και στο 2ο τεστ – Ετσι θα παίξουμε ποδόσφαιρο»

Ο Χρήστος Θέος μίλησε στο MEGA για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις προπονήσεις και αποκάλυψε ότι οι παίκτες έκαναν και 2ο τεστ, με όλα τα δείγματα αρνητικά.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Από τις 9 το πρωί οι ποδοσφαιριστές ξεκινούν να φτάνουν μόνοι τους στο Ρέντη και σε γκρουπ κάνουν τα προγράμματά τους, αφού περάσουν μια συγκεκριμένη διαδικασία. Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, μίλησε στο MEGA για την επιστροφή των Πειραιωτών στις προπονήσεις και αποκάλυψε ότι οι παίκτες έκαναν και 2ο τεστ, με όλα τα δείγματα αρνητικά.

«Πήραμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, μεγάλη ποσότητα μασκών, γιατί κάτι ημέρα καταναλώνουν όλοι, μεγάλη ποσότητα αντισηπτικών και γαντιών. Κλείσαμε όλους τους κλειστούς χώρους, η πρόσβαση γίνεται από συγκεκριμένη είσοδο. Θερμομέτρηση σε όποιον μπαίνει μέσα. Χθες κάναμε και το δεύτερο φαρυγγικό τεστ, στο οποίο σας δίνω τώρα την είδηση, είναι όλοι αρνητικοί και συνεχίζουμε. Το πλάνο είναι να αρχίσουμε τις ατομικές προπονήσεις και αυτό κάνουμε. Επόμενη φάση είναι να περάσουμε σε γκρουπς. Και τελευταία φάση, πριν αρχίσουν οι αγώνες, όποτε αρχίσουν, να περάσουμε στη φάση που θα προπονείται όλη η ομάδα».

Για πότε είναι έτοιμοι οι παίκτες να μπουν να παίξουν: «Περίπου στις τέσσερις εβδομάδες θεωρούμε. Εάν βάλουμε ένα πλάνο, στο μυαλό μας έχουμε οι ατομικές προπονήσεις και οι προπονήσεις σε γκρουπ να διαρκέσουν δύο με τρεις εβδομάδες κι άλλες δύο εβδομάδες σαν ομάδα. Νομίζω ένα χρονικό διάστημα 4-5 εβδομάδων μάξιμουμ είναι αρκετό για να μπορέσει να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς η ομάδα».

Σε ερώτηση για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα εάν προκύψει κρούσμα, απάντησε: Εχουμε το μοντέλο της Γερμανίας, που σύμφωνα με αυτό, απομονώνεται το θετικό κρούσμα,. επανελέγχονται με τεστ οι υπόλοιποι παίκτες και το υπόλοιπο προσωπικό και συνεχίζει η όλη διαδικασία και η προπόνηση όπως είναι. Δηλαδή απομόνωση μόνο του θετικού τεστ και συνεχίζονται οι δραστηριότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ