Η Μπενφίκα κάνει κίνηση για τον Σεμέδο

Η Μπενφίκα κάνει κίνηση για τον Σεμέδο

Η «Record» βάζει δυνατά τους «Αετούς» στο κυνήγι του Σεμέδο, λόγω της πώλησης του Ρούμπεν Ντίας. Τα 15.000.000 του Ολυμπιακού, η Βιγιαρεάλ και τα 6.000.000 του περασμένου καλοκαιριού.

Δεν είναι κάτι καινούργιο. Το αντίθετο. Αποτελεί μια είδηση που κρατάει καιό. Και έχει απόλυτη βάση: Η Μπενφίκα έχει αποφασίσει να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο αυτό το καλοκαίρι. Μια μεταγραφή που οι «Αετοί» έχουν αποφασίσει να κάνουν από τον… Ιανουάριο, όταν και είχαν τις πρώτες επαφές με τον Ολυμπιακό.

Σήμερα, ωστόσο, η εφημερίδα «Record» στο πρώτο της θέμα («Ρούμπεν για Ρούμπεν»), πήγε ένα βήμα παρακάτω το θέμα του 26χρονου στόπερ του Ολυμπιακού. Επισημαίνοντας ότι η επικείμενη πώληση του Ρούμπεν Ντίας σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Τότεναμ, ενισχύει ακόμη περισσότερο την πιθανότητα απόκτησης του Σεμέδο. Η περίπτωση του οποίου χαρακτηρίζεται ως «value for money» για την ομάδα της Λισσαβόνας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το φλερτ της Μπενφίκα με τον Σεμέδο δεν είναι καινούργιο. Οι Αετοί είχαν συζητήσει με τους εκπροσώπους του και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η μεγάλη ρήτρα που υπήρχε στη συμφωνία Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Βιγιαρεάλ, για επιστροφή του σε άλλη ομάδα της Πορτογαλίας, έβαλε στην άκρη την περίπτωση του διεθνούς στόπερ.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Σεμέδο μπήκε και πάλι στο κάδρο της Μπενφίκα. Αλλά και πάλι προφανώς δεν πρόκειται για μια φθηνή λύση για τους Αετούς.

Ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται να χάσει τον βασικό του κεντρικό αμυντικό χωρίς να καρπωθεί το ποσό που κρίνει ότι ανταποκρίνεται στην αξία του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες δεν θα πουν εύκολα το «ναι» σε πρόταση μικρότερη των 15.000.000. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ποσοστό μεταπώλησης διατήρησε και η Βιγιαρεάλ, η οποία πριν από μόλις τρία χρόνια είχε πληρώσει 15.000.000 για να κάνει δικό της τον παίκτη. Επίσης, ο Σεμέδο κόστισε συνολικά σχεδόν 5.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό. Κάτι που δείχνει ότι οι Πειραιώτες δεν θα τον παραχωρήσουν εύκολα, χωρίς να πάρουν τα ανταλλάγματα που θέλουν.

Για την ιστορία, τη φετινή σεζόν ο Σεμέδο έχει πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές, ενώ έχει και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Επίσης, με τις εμφανίσεις του στους Ερυθρόλευκους κέρδισε την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας, στην οποία αποτελεί πλέον τακτικό μέλος, παρότι ακόμη δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ