Ουάρντα: «Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό» (vid)

Ουάρντα: «Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Αμρ Ουάρντα μιλώντας στην Αίγυπτο ανέφερε πως ο Ολυμπιακός του έχει κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει τον Γενάρη.

Ο Αμρ Ουάρντα, που αποτελεί παρελθόν από τη Λάρισα και θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, μίλησε σε instagram live αιγυπτιακής ιστοσελίδας και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Ολυμπιακός του έχει κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

«Το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Δεκέμβριο. Έχω πρόταση από μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει. Εγώ όμως θέλω να παίξω εκτός Ελλάδας, πέντε χρόνια είναι αρκετά.

Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα. Έχω ένα στόχο και ένα όνειρο στην Ευρώπη και προσπαθώ να τον φτάσω και να τον πετύχω. Η επιστροφή στην Αίγυπτο δεν είναι τόσο πιθανή αυτή τη στιγμή. Θα ερχόμουν μόνο για να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου», είπε ο Αιγύπτιος, ο οποίος πάντως δεν φημίζεται για την… εγκυρότητά του και πιθανότατα να προσπαθεί να ασκήσει πίεση με αυτόν τον τρόπο στον ΠΑΟΚ για να του ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Παράλληλα, ο Αιγύπτιος αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τη Λάρισα, με τον Αλέξη Κούγια να κάνει λόγο για απουσία του από εφτά προπονήσεις και τον Ουάρντα να λέει πως ο λόγος ήταν οι διαφωνίες Κούγια – Σαββίδη.

«Δεν έκανα τίποτα. Είναι απλά διαφορές ανάμεσα στον πρόεδρο της ΑΕΛ και αυτόν του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ