«Ερωτευμένοι» με τον Τσιμίκα οι Ιταλοί

«Ερωτευμένοι» με τον Τσιμίκα οι Ιταλοί

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα για τον Κώστα Τσιμίκα και το ενδιαφέρον των ιταλικών ομάδων.

«Τρέλα» με τον Κώστα Τσιμίκα έχουν οι Ιταλοί, με τους δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας να γράφουν καθημερινά για τον διεθνή μπακ.

Την Πέμπτη (14/5) η ιστοσελίδα «areanapoli.it» που ειδικεύεται στα θέματα των Παρτενοπέι, ανέφερε για μια ακόμα φορά ότι ο 24χρονος αριστερός μπακ των Πειραιωτών είναι μαζί με τον Μικαλ Καρμπόβνικ της Λέγκια οι δύο επικρατέστεροι για να αντικαταστήσουν το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του Φαουζί Γκουλάμ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Τζενάρο Γκατούζο.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού είναι ο βασικός στόχος της Νάπολι, με τον τεχνικό των Παρτενοπέι να έχει εξαιρετική άποψη για τον Ελληνα αμυντικό. Ωστόσο, όπως έχουν αναφέρει πολλές φορές οι Ιταλοί στα ρεπορτάζ τους, η περίπτωση του Τσιμίκα είναι σαφώς πιο δύσκολη.

Αφενώς γιατί υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες για τον συμπατριώτη μας, ακόμα και στην Ιταλία με τις Λάτσιο, Τορίνο και Ιντερ να ερίζουν επίσης για την απόκτησή του, αφετέρου λόγω των χρημάτων που πρέπει να δαπανήσει η Νάπολι για να καταφέρει να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, η αγορά του Τσιμίκα θα κόστιζε περί τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ η Νάπολι θα μπορούσε να αγοράσει τον Μικαλ Καρμπόβνικ περίπου με 5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, οι Ιταλοί στα ρεπορτάζ τους για τον Τσιμίκα συχνά «ξεσκονίζουν» το βιογραφικό του Ελληνα μπακ και αναφέρονται στους δανεισμούς του σε Εσμπιεργκ και Βίλεμ, αλλά και στις φετινές επιδόσεις του, με τον 24χρονο να έχει αγωνιστεί συνολικά σε 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και να έχει 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ