Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος, παντού!

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος, παντού!

Είναι απλά μια ακόμη απόδειξη της τεράστιας διαφοράς που έχει ο Ολυμπιακός με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι είναι παντού βήματα μπροστά από όλους!

Είναι απλά μια απόδειξη της τεράστιας διαφοράς που έχει ο Ολυμπιακός με όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Κάτι σαν το «μέρα με την νύχτα». Σε όλα τα επίπεδα. Τελευταίο τρανό παράδειγμα η ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς και η δουλειά για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν παρότι ακόμη δεν έχει τελειώσει η τρέχουσα. Η συνάντηση του Μαρτίνς με τον Μοντεστό προφανώς δεν μπορεί τώρα να φέρει τελικές εξελίξεις δείχνει όμως τον δρόμο που έχουν πάρει τα πράγματα στον Ολυμπιακό. Όλα οργανωμένα, όλα με πλάνο, όλα με ποδοσφαιρική λογική.

Ο Ολυμπιακός που φροντίζει ήδη για την επόμενη μέρα την ώρα που δουλεύει εντατικά για να τελειώσει την δουλειά που έμεινε στη μέση ελέω κορωνοϊού. Ο Ολυμπιακός που είναι η ομάδα που θέλει να επιστρέψει στη δράση απέναντι στην συμμαχία του «χάους» ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που λανσάρετε σε όλα τα επίπεδα, λες και μιλάμε πια για ένα σύλλογο…

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό έχουν γίνει η… ουρά του ΠΑΟΚ και συνάμα επεδίωκαν με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος να γλιτώσουν χρήματα από τα συμβόλαια των παικτών, την ώρα που στον ΠΑΟΚ πάει η γραφικότητα σύννεφο με το «κίνημα της παύλας», και τα παπαγαλάκια που το αναπαραγάγουν, με στόχο να γλιτώσουν ότι μπορούν από μια κακή χρονιά που η 2η θέση είναι άθλος, στον Ολυμπιακό όλοι ασχολούνται, δουλεύουν και σκέφτονται ποδοσφαιρικά.

Την ώρα που στον ΠΑΟΚ εξαγγέλλονται από τα ΜΜΕ του Σαββίδη περικοπές παντού, ρίχνουν το μπάτζετ και ουδείς δεν γνωρίζει πως θα είναι την επόμενη χρονιά η ομάδα τους, στον Ολυμπιακό έχουν μπει ήδη οι βάσεις για μια σεζόν ακόμη καλύτερη από την φετινή.

Το πρωτάθλημα κόντρα στη λύσσα των «εξυγιαντών» και την συμμαχίας ΠΑΟΚ-ΠΑΟ θα ξεκινήσει και πάλι και πρώτα ο Θεός θα ολοκληρωθεί με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει μια εξαιρετική χρονιά με το πρωτάθλημα και να έχει μπροστά του την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και βεβαίως την πρόκληση της Ευρώπης, λογικά τον Αύγουστο με τον επαναληπτικό κόντρα στη Γουλβς.

Ο Ολυμπιακός που ήταν πανέτοιμος για να επιστρέψει στις προπονήσεις όπως και συνέβη μπαίνοντας πρώτος και πάλι στη δράση ώστε όταν με το καλό αρχίσουν και πάλι οι αγώνες, στις 9 Ιουνίου το πιο πιθανό, να είναι έτοιμος για να αποδώσει όσο καλύτερα γίνεται βάσει των νέων συνθηκών.

Ο Ολυμπιακός που είναι πανέτοιμος παντού και σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και στο δικαστικό επίπεδο, εκεί που έχει πάρει σώβρακα και φανέλες, για να χρησιμοποιήσει μια ποδοσφαιρική έκφραση.

Ο Ολυμπιακός που φρόντισε πηγαίνοντας αυτός στο CAS κατά ΠΑΟΚ και Ξάνθης να βγάλει στη σέντρα την ξεφτίλα της ΕΠΟ του Γραμμένου που παρότι αντίδικος με τον ΠΑΟΚ το μόνο που κάνει είναι να βάζει πλάτη στον «δικό του» Ιβάν. Δεν περίμενε κανείς και τίποτα διαφορετικό βεβαίως από το πιο σκοτεινό σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ για τον υπέρτατο διασυρμό με την υπόθεση Λαμίας-ΠΑΟΚ και την περιβόητη ανακοίνωση της ΚΕΔ για κάλυψη του αγαπημένου της ΠΑΟΚ δεν έχουν βγάλει τσιμουδιά μετά το «χαστούκι» που δέχθηκαν από την αποκάλυψη του «10». Και τι να πουν άλλωστε;

Ότι και να κάνουν τον Ολυμπιακό θα βρίσκουν μπροστά τους, την πλάτη του θα βλέπουν σε όλα τα επίπεδα. Και άσε τους κάθε μορφής υπαλλήλους να νομίζουν πως κάνουν… δουλειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ