Επιμένουν οι Τούρκοι για Μπεσίκτας και Ελ Αραμπί

Επιμένουν οι Τούρκοι για Μπεσίκτας και Ελ Αραμπί

Οι Τούρκοι κρατούν «ζεστό» το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Ελ Αραμπί, αλλά τονίζουν ότι η περίπτωση του Μαροκινού φορ είναι πολύ δύσκολη.

Το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί παραμένει σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των τούρκικων ιστοσελίδων, με τους δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας να γράφουν για μια ακόμα φορά για ενδιαφερον της Μπεσίκτας.

Οπως ενημερωθήκατε χθες το μεσημέρι από to10.gr, οι «μαυραετοί» ψάχνουν για βασικό επιθετικό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής ομάδας.

Ωστόσο, όπως τονίζουν στα σημερινά τους ρεπορτάζ, η περίπτωση του Μαροκινού στράικερ είναι πολύ δύσκολη, αφού ο Αφρικανός «killer» δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον 33χρονο σέντερ φορ.

«Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πουλήσει τον Ελ Αραμπί, ενώ και ο ίδιος δείχνει να είναι χαρούμενος στην Ελλάδα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Τούρκοι στα δημοσιεύματά τους, ενώ επισημαίνουν ότι η δεύτερη εναλλακτική της Μπεσίκτας είναι ο Βινσέντ Αμπουμπακάρ της Πόρτο.

Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι στη γειτονική χώρα αναφέρονται στα φετινά κατορθώματα του Ελ Αραμπί, ο οποίος σε 39 ματς που αγωνίστηκε πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, είχε 24 γκολ και 8 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ