Η Πάρμα «φέσωσε» 500.000 € τον Παναθηναϊκό!

Η Πάρμα «φέσωσε» 500.000 € τον Παναθηναϊκό!

Η FIFA αποφάσισε ότι η Πάρμα που πτώχευσε το 2015 δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη σημερινή και ως εκ τούτου δεν είναι αναγκασμένη να καταβάλλει στον Παναθηναϊκό τα 500.000 € που όφειλε για τη μεταγραφή του Νίνη!

Μισό εκατομμύριο ευρώ θα στοιχίσει στον Παναθηναϊκό η χρεοκοπία της Πάρμα το 2015.

Συγκεκριμένα, η FIFA αποφάσισε ότι η νέα εταιρική σύσταση της ιταλικής ομάδας δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη που πτώχευσε το 2015 και ως εκ τούτου δεν είναι αναγκασμένη να καταβάλλει μια σειρά από υποχρεώσεις, ανάμεσά τους και τα 500.000 € που όφειλε στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφική του Σωτήρη Νίνη.

Το Τριφύλλι τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε διαμάχη με την Πάρμα για τα τροφεία του Σωτήρη Νίνη από τη μεταγραφή του στην Ιταλία το 2012, αλλά από ότι φαίνεται τελικά ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πάρει ούτε… σεντ από τους «σταυροφόρους».

Η FIFA αποφάσισε ότι η Πάρμα του 2012, που αγόρασε τον Νίνη, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη σημερινή Πάρμα, που ξεκίνησε από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα πριν από πέντε χρόνια και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιστρέψει στα σαλόνια της Serie A.

Ως εκ τούτου, η σημερινή Πάρμα δεν έχει την υποχρέωση να δώσει στον Παναθηναϊκό τα 500.000 € για τα τροφεία του Σωτήρη Νίνη, με το Τριφύλλι να χάνει μισό εκατομμύριο ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ