Επανέρχεται για Τσιμίκα η Νάπολι

Επανέρχεται για Τσιμίκα η Νάπολι

Η Νάπολι επέστρεψε στο «κυνήγι» του Κωνσταντίνου Τσιμίκα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιταλική ΜΜΕ.

Η Νάπολι ασχολήθηκε έντονα τον περασμένο Γενάρη με την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα, όμως ο παίκτης παρέμεινε στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι κράτησαν τον Έλληνα μπακ, αφού είχαν ως ξεκάθαρο στόχο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και δεν ήθελαν απώλειες μεσούσης της σεζόν, αλλά και επειδή καμία πρόταση δεν κάλυπτε τα «θέλω» τους.

Οι παρτενοπέι όμως φαίνεται πως δεν το βάζουν κάτω για τον Τσιμίκα και επανέρχονται με στόχο να τον κάνουν δικό τους στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Όπως αναφέρει το «90min», οι Ναπολιτάνοι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον αποκτήσουν, ενώ τον προορίζουν για βασικό την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως σημερινό δημοσίευμα του ελληνικού Τύπου ξεκαθαρίζει πως ο Ολυμπιακός δεν έχουν καμία πρόταση για τον Τσιμίκα, αλλά ούτε για κανέναν άλλον παίκτη τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα του «90min»: «Για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει μία πιθανή νέα προσθήκη. Ο Έλληνας αμυντικός Κώστας Τσιμίκας, βασικός στον Ολυμπιακό που βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα πολλών ιταλικών και ευρωπαϊκών συλλόγου. Η ταχύτητά του είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του και θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Μάριο Ρούι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ