Ο ΠΑΟΚ περιμένει πρόταση για Γιαννούλη

Ο ΠΑΟΚ περιμένει πρόταση για Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο πιο περιζήτητος παίκτης του ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά να περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες επίσημη πρόταση για τον Έλληνα μπακ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, η αξία του έχει εκτοξευτεί και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του εξωτερικού.

Ο Έλληνας μπακ απασχόλησε κατά το παρελθόν ομάδες όπως η Ρεν και η Μπεσίκτας, ενώ πιο πρόσφατα η Μονακό, με τον Δικέφαλο του βορρά να περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Πιο συγκεκριμένα, στον ΠΑΟΚ υπάρχει η αίσθηση ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα… χτυπήσει η πόρτα για τον Γιαννούλη, ο οποίος πολύ δύσκολα θα μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, με το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του να είναι υπαρκτό και έντονο. Μάλιστα, η Μονακό φαίνεται να είναι τα τελευταία 24ωρα η ομάδα που έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Έλληνα μπακ.

Ο Έλληνας μπακ-χαφ κατάφερε φέτος να παίξει σε περισσότερα από 30 ματς (με 5 ασίστ και 1 γκολ) και να κερδίσει την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, ενώ όλα δείχνουν ότι θα αγωνίζεται στο εξωτερικό από του χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ