Ολυμπιακός : Ένας επιθετικός ακόμα στο λιμάνι

Ολυμπιακός : Ένας επιθετικός ακόμα στο λιμάνι

Μεταγραφική σύσκεψη στον Ολυμπιακό μετά την παρουσίαση του Όσκαρ Γκαρσία. Οι πληροφορίες για απόκτηση περιφερειακού κυνηγού και το παράθυρο για μεταγραφή τερματοφύλακα. Αποχαιρετά ο Φιγκέιρας πάει άμεσα στου Ρέντη ο Ιγκόρ Σίλβα.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε κι επίσημα τον Όσκαρ Γκαρσία ως τον νέο προπονητή της ομάδας του λιμανιού κι αμέσως μετά οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε σύσκεψη για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Ο Γκαρσία μίλησε με Μοντέστο, Καρεμπέ, Κοβάσεβιτς και μέλη της διοίκησης για το επόμενο βήμα της ομάδας του Πειραιά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού, ο οποίος δεν θα είναι σέντερ φορ περιοχής αλλά θα έχει χαρακτηριστικά περιφερειακού κυνηγού. Θα μπορεί δηλαδή να κινηθεί με ευχέρεια κι εκτός περιοχής.

Ανοιχτό για τερματοφύλακα

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο απόκτησης και τερματοφύλακα. Ο Γκαρσία θα μιλήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου για το συγκεκριμένο θέμα και φαίνεται πως οι πρωταθλητές θα πάρουν και γκολκίπερ.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Οτζίτζα, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος εμφανίζονται σίγουροι για την παραμονή του Βέλγου στην ομάδα.

Μπράγκα για Φιγκέιρας και άφιξη Ιγκόρ

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας αναμένεται να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό κι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο προτάσεις για τον Πορτογάλο αμυντικό. Η μια από την Μπράγκα και η δεύτερη από τουρκική ομάδα. Η αποχώρηση του Φιγκέιρας σηματοδοτεί την άμεσα μετακίνηση του Ιγκόρ Σίλβα στους ερυθρόλευκους, καθώς ως γνωστόν οι πρωταθλητές έχουν συμφωνήσει με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος οι ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφής του Τζόελ Κάμπελ στην ομάδα του Πειραιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ