Νίλσον: «Ψάχνω δουλειά εδώ και 1,5 χρόνο»

Νίλσον: «Ψάχνω δουλειά εδώ και 1,5 χρόνο»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν έχει βρει κάτι στο ποδόσφαιρο μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με το Τριφύλλι.

Στο ταμείο ανεργίας βρίσκεται ο Μίκαελ Νίλσον… Ο παλαίμαχος Σουηδός, ο οποίος έχει εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένεια του στην Αθήνα, εργαζόταν στο τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, διέκοψε τη συνεργασία την περίοδο της στάσης πληρωμών και έκτοτε παραμένει χωρίς αντικείμενο.

Ο Σουηδός μίλησε στην ιστοσελίδα «Expressen» και απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την εκπροσώπηση παικτών, όμως παραδέχτηκε ότι ψάχνει για δουλειά!

Πόσο καιρό διέκοψες τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό;

– Είμαι άνεργος εδώ και 1,5 χρόνο. Κατά την άνοιξη, ο ιός εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια πανδημία που δεν ελέγχεται ακόμη σε όλα τα μέρη του κόσμου. Επίσης, η Ελλάδα δεν γλίτωσε από τις εκτεταμένες παύσεις λειτουργίας που έχουν επιλέξει ορισμένες χώρες να εφαρμόσουν,  κατά τη διάρκεια δύο μηνών υπήρξε πλήρης διακοπή λειτουργίας. Η γυναίκα μου δεν έχει εργαστεί για δύο μήνες και τα παιδιά μου είχαν όλα τα μαθήματά τους ψηφιακά. Ψάχνω για λίγη δουλειά, ευτυχώς έχω ένα καλό δίκτυο επαφής εδώ. Μου άρεσε πολύ η δουλειά του σκάουτερ».

Όσο για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει προπονητής, είπε: «Πάντα έλεγα ότι δεν θέλω να γίνω προπονητής, τουλάχιστον όχι σε υψηλό επίπεδο. Η μεγαλύτερη κόρη μου έπαιζε σε μια ομάδα, αλλά τα παράτησε, γιατί δεν υπάρχει ομάδα κοριτσιών εδώ. Έτσι έγινα προπονητής για εκείνη και τις φίλες της. Έχει πλάκα. Αλλά εκεί μένουν οι προπονητικές φιλοδοξίες μου».

Για το αν σκέφτεται να γίνει μάνατζερ: «Μάνατζερ; Ποτέ! Για δύο λόφους, πρώτον δεν μου ταιριάζει και δεύτερον είναι μια… σκατένια βιομηχανία. Στο σημερινό ποδόσφαιρο, όλα είναι για τα λεφτά, κάτι που σημαίνει ότι πολλά… σκατά έρχονται μαζί. Ανέχτηκα πολλά από αυτά σαν παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ