Τυχεράκια Αυγενάκη εσύ παίρνεις δώρο… ποδιά όχι κασκόλ!

Τυχεράκια Αυγενάκη εσύ παίρνεις δώρο… ποδιά όχι κασκόλ!

Καλά που είναι Υφυπουργός και ο Τίγρης θα του στείλει ποδιά. Σκέψου να ήταν παρατηρητής διαιτησίας ή Ισπανός επόπτης; Σκέψου να ήταν ο Κούγιας!  

Τυχερός άνθρωπος ο Λευτέρης Αυγενάκης. Τυχερός γιατί πάντα στη ζωή υπάρχουν και χειρότερα.

Έχει έναν… εκνευρισμό μαζί του ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Καταγεγραμμένο από μια αθλητική εφημερίδα από εκείνες που προσπαθούν να είναι «αντικειμενικές» και να πείθουν τον κόσμο ότι κρατούν αποστάσεις από όλες τις «τάσεις» του ποδοσφαίρου.

Μια εφημερίδα που χθες είπε πρωτοσέλιδα ότι ο Τίγρης θέλει να στείλει στον Αυγενάκη μια «ποδιά» υπηρεσίας. Διότι θεωρεί πως ο Υφυπουργός είναι υπηρέτης του Ολυμπιακού.

Είναι λοιπόν ή δεν είναι τυχεράκιας ο Αυγενάκης; Προφανώς και είναι. Και ας μην το ξέρει.

Διότι αν δεν ήταν Υφυπουργός και ήταν ας πούμε παρατηρητής διαιτησίας όπως ο Κύρκος, ο Τίγρης πιθανότατα δεν θα του έστελνε ποδιά. Θα του έστελνε και εκείνου ένα… κασκόλ να τυλίξει γύρω από το λαιμό του.

Και φυσικά υπάρχουν και χειρότερα. Σκεφτείτε να ήταν ο Αυγενάκης, ο ξένος επόπτης του ΑΕΚ-Άρης στο κύπελλο; Ή να ήταν ο Κούγιας και να τον συναντούσε ο Τίγρης με την παρέα του σε κάποιο καφέ.

Κάντε το «εικόνα» και θα καταλάβετε. Θα καταλάβετε και τα… δώρα του συγκεκριμένου όταν είναι εκνευρισμένος.

Θα καταλάβετε και την τύχη του Αυγενάκη να είναι Υφυπουργός.

Και θα καταλάβετε και ποιοι δημοσιογράφοι «κουνούν» το δάχτυλο στην Ελλάδα και παριστάνουν τους «αντικειμενικούς».

Κάποιοι που δημιουργούν αλλά και «καμαρώνουν» ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο. Ένα πρωτοσέλιδο που όχι μόνο «στοχοποιεί» έναν Υφυπουργό αλλά που κάποιος θα μπορούσε να καταλάβει ότι εμμέσως τον απειλεί κιόλας…

Δεν θέλει ο Σεφερλής να στείλει μια… ποδιά στον Αυγενάκη, ούτε ο Πούμπουρας που έκανε τις φάρσες στον ΑΝΤ-1.

 «Ήρθε κάποιος από τη μία ομάδα δίπλα στον έναν βοηθό μου και τον άρπαξε τα γεννητικά του όργανα, ήταν κάτι ντροπιαστικό! Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο! Ήταν μία ασυνήθιστη επίθεση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω» δήλωσε ο Σοάρες Ντίαζ. Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Άρης. Για το περίφημο αυτό περιστατικό που δεν το λες ακριβώς και το «τρολάρισμα». «Θα σε λιώσω, θα σε πνίξω με το κασκόλ» φέρεται να ήταν η ατάκα του Τίγρη στον Κύρκο. Και όμως από ότι φαίνεται για τους «αντικειμενικούς» αυτός ο άνθρωπος έχει ακόμη το δικαίωμα στο… χιούμορ!

Μπράβο ρε παιδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ