Σήμερα νέα τεστ στον ΠΑΟΚ, από Τετάρτη ομαδικό πρόγραμμα

Σήμερα νέα τεστ στον ΠΑΟΚ, από Τετάρτη ομαδικό πρόγραμμα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα υποβληθούν σήμερα σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό και από την Τετάρτη θα μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα.

Στον ΠΑΟΚ, μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα στους παίκτες του, αυτοί επιστρέφουν σήμερα στο καθημερινό τους πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων αφού πρώτα υποβληθούν σε νέα τεστ κορωνοϊού.

Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων το απόγευμα και αύριο θα ξεκινήσουν την Τετάρτη οι ομαδικές προπονήσεις στο γήπεδο αλλά και πάλι με τις αναγκαίες προφυλάξεις και τα πρωτόκολλα που ισχύουν για μέτρα προστασίας.

Οι «ασπρόμαυροι» ελπίζουν πως ως το τέλος του μήνα θα έχουν βελτιώσει το επίπεδο φυσικής κατάστασης ώστε να είναι κατά τον δυνατόν έτοιμοι τον προσεχή μήνα Ιούνιο να μπουν με αξιώσεις στις υποχρεώσεις του εθνικού πρωταθλήματος που πρόκειται με προϋποθέσεις να ξαναρχίσει.

Σε οργανωτικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ αναζητά στην Ευρώπη τον επόμενο τεχνικό διευθυντή, που θα διαδεχθεί τον Πορτογάλο Μάριο Μπράνκο, που στο τέλος της σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ