Επικοινωνία Αλαφούζου – Βαγιαννίδη, τα λένε από κοντά την Πέμπτη

Επικοινωνία Αλαφούζου – Βαγιαννίδη, τα λένε από κοντά την Πέμπτη

Ρελάνς θέλει να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος, που θα συναντηθεί την Πέμπτη με την πλευρά του Γιώργου Βαγιαννίδη για να κάνει την τελευταία προσπάθεια ανανέωσης της συνεργασίας.

Το θέμα του Γιώργου Βαγιαννίδη κυριαρχεί στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, με τον νεαρό δεξιό μπακ να έχει προχωρημένες επαφές με την Ίντερ τις τελευταίες μέρες, ενώ και η Μονακό βρίσκεται στο… κυνήγι της απόκτησής του. Επιπλέον σήμερα στην Τουρκία αναφέρουν πως η Γαλατασαράι επίσης έχει στο στόχαστρό της τον νεαρό μπακ του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι δε θέλουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και αναμένεται να κάνουν τη δική του… ρελάνς και την τελευταία τους προσπάθεια για να πείσουν τον παίκτη να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Και σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια μπαίνει… μπροστάρης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Αλαφούζος επικοινώνησε το πρωί με την πλευρά του Γιώργου Βαγιαννίδη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έκλεισε ραντεβού μαζί τους την ερχόμενη Πέμπτη. Προκειμένου εκεί να κάνει την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού (ο παίκτης έχει ενημερωθεί πως η προηγούμενη δεν είναι σε ισχύ) για να πείσει τον 19χρονο ποδοσφαιριστή να κλείσει τ’ αυτιά του στις… σειρήνες των σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που ερίζουν για την απόκτησή του.

Μια δύσκολη προσπάθεια από πλευράς του τριφυλλιού, μιας και ήδη ο παίκτης έχει στα χέρια του προτάσεις πολύ υψηλότερες απ’ τα χρήματα που μπορεί να του προσφέρει ο Παναθηναϊκός για να τον δελεάσει.

Στο ραντεβού θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο ποδοσφαιριστής, ο εκπρόσωπός του, αλλά και η οικογένειά του. Αυτή θα είναι και η τελική συζήτηση και μένει να δούμε αν ο νεαρός άσος θα αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα μείνει στην ομάδα ή θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ