Χουλτ σε Παναθηναϊκό: «Αναβολή στην προσφυγή, για να με πουλήσετε»!

Χουλτ σε Παναθηναϊκό: «Αναβολή στην προσφυγή, για να με πουλήσετε»!

Κίνηση έκπληξη από τον Νίκλας Χουλτ, που... παράκουσε τον ατζέντη του και αποφάσισε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό!

Ενα πρόβλημα λιγότερο για τον Παναθηναϊκό και μία εξέλιξη που μπορεί να φέρει άλλον αέρα συνολικά στον σύλλογο. Ο Νίκλας Χουλτ αποφάσισε να αναβάλει την προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον των Πράσινων, διεκδικώντας τα οφειλόμενα και την ελευθερία του, με αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι νεωτέρας στον σύλλογο.

Ο Σουηδός μπακ δεν προτίθεται να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά όπως ενημέρωσε τον σύλλογο και τον μάνατζέρ του, δεν επιθυμεί να αποχωρήσει με τρόπο άσχημο. Ετσι, σε επικοινωνία που είχε με τον εκτελούντα χρέη τεχνικού διευθυντή στους Πράσινους, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, τον ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει, μεν, αλλά και ότι επιθυμεί να πάρει χρήματα ο Παναθηναϊκός από την πώλησή του.

Ετσι, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να μην εγείρει παράλογες απαιτήσεις το Τριφύλλι και εφόσον φτάσει μία πρόταση που να ικανοποιεί τον Χουλτ, να την κάνει αποδεκτή και ο Παναθηναϊκός, παίρνοντας ένα μικρότερο ποσό από ό,τι υπολόγιζε (σ.σ. γίνεται αναφορά για 300-350.000 ευρώ).

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί το μη χείρον βέλτιστον για τους Πράσινους. Καθώς, ναι μεν, δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα που είχαν υπολογίσει από την παραζώρηση του Σουηδού μπακ, αλλά από την άλλη θα πάρουν ένα ποσό και κυρίως δεν θα έχουν κι άλλη δικαστική-οικονομική εκκρεμότητα να τους βαραίνει άμεσα.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον να φανεί τώρα είναι τι μέλλει γενέσθαι με τις προσφορές που ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Μάρτιν Νταλίν. Ο γνωστός ατζέντης πρότεινε παντού ως ελεύθερο τον πελάτη του και τώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Καθώς, παρότι το ποσό που απαιτείται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι μικρό, αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα. Και για τον Χουλτ και (κυρίως) για τον ατζέντη του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ