Η Ιντερ «κλέβει» 16χρονο ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Η Ιντερ «κλέβει» 16χρονο ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Οπως αναφέρουν στην Ιταλία, οι Νερατζούρι ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον 16χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Μπότη.

Ετοιμη να «αρπάξει» τον νεαρό γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Νίκο Μπότη, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ17 του Δικεφάλου του Βορρά φέρεται να είναι η Ιντερ!

Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα, οι Νερατζούρι παρακολουθούσαν εδώ και αρκετό καιρό τον νεαρό γκολκίπερ και ετοιμάζονται να τον «κλέψουν» από τον ΠΑΟΚ. Ο 16χρονος αναμένεται να αγωνιστεί στην Κ17 της Ιντερ, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει και στις προπονήσεις της ομάδας Νέων.

«Το ποδόσφαιρο των Ακαδημιών έχει σταματήσει αλλά τα τμήματα υποδομής της Ίντερ λειτουργούν και ετοιμάζουν τις μεταγραφικές για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νερατζούρι έχουν έτοιμο άλλο ένα χτύπημα: πρόκειται για το γεννημένο το 2004, Νικόλαο Μπότη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός που αγωνίζεται με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2003 έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και αυτό που θα υπογράψει με την Ίντερ θα είναι διάρκειας 3 χρόνων.

Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν ενδιαφερθεί για το νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα, αλλά η Ίντερ, όπως έχει δείξει και σε άλλες περιπτώσεις έχει τον τρόπο να κερδίζει τον ανταγωνισμό και να χτυπά πρώτη.

Ο Μπότης κανονικά θα αγωνίζεται με την Κ-17 αλλά δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το μονοπάτι του Στάνκοβιτς και να ενταχθεί στην Πριμαβέρα», αναφέρει η ιστοσελίδα fcinter1908.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ