Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά με Δώνη

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά με Δώνη

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την επιστροφή του πρωταθλήματος, ο σχεδιασμός και για τη νέα σεζόν δεν μπορεί να περιμένει, αλλά το θέμα του Δώνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει επιστρέψει σε κανονικές προπονήσεις και να περιμένει την έναρξη της του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί από την παρουσία του στα πλέι οφ, ωστόσο το μυαλό βρίσκεται και στο μέλλον. Στην επόμενη σεζόν, για την οποία οι πράσινοι οφείλουν να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό τους.

Υπάρχει, ωστόσο, ακόμα στον… αέρα ένα από τα πιο βασικά ζητήματα. Το οποίο δεν είναι άλλο απ’ αυτό του προπονητή. Το θέμα του Γιώργου Δώνη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο δεν έχει υπάρξει και όλοι περιμένουν την επιστροφή του Τσάβι Ρόκα (αναμένεται αύριο στην Αθήνα) για να δουν που θα… κάτσει η μπίλια.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το αν ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Δώνη και την επόμενη αγωνιστική χρονιά, μιας και ο ίδιος ο προπονητής μπορεί να επιθυμεί την παραμονή του στον πάγκο, όμως ο Αλαφούζος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του.

Και είναι αμφίβολο αν θα επιχειρήσει να συναντηθεί με τον προπονητή της ομάδας ή αν θα αφήσει τον Ρόκα να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Αν, πάντως, ο Αλαφούζος δεν τα πει από κοντά με τον Δώνη, τότε δύσκολα θα βρεθεί κοινό σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ