ΑΕΚ: 30 χρόνια από το θάνατο του Μιχάλη Αρκάδη (pic)

ΑΕΚ: 30 χρόνια από το θάνατο του Μιχάλη Αρκάδη (pic)

Σήμερα συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ο Μιχάλης Αρκάδης και η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε το δικό της μήνυμα για τον πρώην παράγοντα της.

Πέρασαν 30 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην Ιστορία της ΑΕΚ.

Ο Μιχάλης Αρκάδης απεβίωσε ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία μόλις 51 ετών στο γήπεδο της Ριζούπολης, πριν από την έναρξη του αγώνα Απόλλων-ΑΕΚ στις 20 Μαϊου 1990. Ήταν ο άνθρωπος που από το 1974 είχε συνδέσει το όνομά του με τη διοίκηση του Λουκά Μπάρλου την οποία υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος τη σεζόν 1982/83 στην οποία η ΑΕΚ κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Συμπληρώθηκαν κιόλας 30 ολόκληρα χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Αρκάδη από οξύ έμφραγμα -σαν σήμερα- στο γήπεδο της Ριζούπολης, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ενας μεγάλος στρατιώτης της ιδέας της ΑΕΚ, με πολυετή παραγοντική θητεία, ως αντιπρόεδρος στις διοικήσεις του Λουκά Μπάρλου, ήταν πρόεδρος της ομάδας μας στη σεζόν 1982-83, που είχε ως κατάληξη την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ηταν μόλις 51 ετών, αλλά είχε ήδη διαγράψει σημαντική διοικητική διαδρομή πολυετούς προσφοράς και είχε προλάβει να καθιερωθεί στη συνείδηση των φιλάθλων της ΑΕΚ, ως μία από τις πλέον αγαπητές μορφές στην παραγοντική ιστορία της ομάδας μας.

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια θα τον θυμάται με απέραντη ευγνωμοσύνη για την προσφορά του και με παντοτινό σεβασμό στη μνήμη του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ