Βαλμπουενά: «Πάντα πετυχαίνω τον στόχο που θέτω»

Βαλμπουενά: «Πάντα πετυχαίνω τον στόχο που θέτω»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τη θητεία του στη Λιόν, τονίζοντας ότι ήταν μια μεγάλη και δύσκολη πρόκληση για τον ίδιο, αλλά κατάφερε να ανταπεξέλθει και να πετύχει στο γαλλικό σύλλογο.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας από τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς της γενιάς του στη Γαλλία και αποτελεί έναν παίκτη-κόσμημα για το γαλλικό ποδόσφαιρο.

Από το 2006 μέχρι το 2014 ο σπουδαίος Γάλλος αγωνίστηκε στην Μαρσέιγ και, μετά από μία σύντομη θητεία στην Ντιναμό Μόσχας, το 2015 εντάχθηκε στην Λιόν, όπου έμεινε μέχρι το 2017.

Ο έμπειρος άσος, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Λιόν για την θητεία του στους «Λιονέ» και το πως κατάφερε μέσα από μια δύσκολη δοκιμασία να πετύχει στη γαλλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαλμπουενά για το πέρασμά του από τη Λιόν:

«Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Και μου αρέσουν οι προκλήσεις» δήλωσε ο 36χρονος Βαλμπουενά και πρόσθεσε: «Ηξερα ότι θα ήταν πολύ περίπλοκο και ότι θα υπήρχαν απαιτήσεις από εμένα. Οι φίλαθλοι της ομάδας δεν ήταν πολύ θετικοί με την μεταγραφή μου και μου το είχαν πει σε μια συζήτηση μαζί τους. Η πρώτη μου σεζόν ήταν λίγο ιδιαίτερη. Δεν ήμουν ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Ήθελα πραγματικά να πετύχω σε αυτόν τον σύλλογο. Όμως μέσα από την σκληρή δουλειά, πάντα πετυχαίνω τον στόχο που θέτω. Ήξερα ότι θα δεχόμουν πίεση, ακόμη και όταν αυτό δεν ήταν προφανές. Όμως, στην συνέχεια, όλα συνέτειναν στο να κάνω την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου στην Ligue 1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ