Μπεκ: «Νιώθω έτοιμος για να παίξω»

Μπεκ: «Νιώθω έτοιμος για να παίξω»

Ο Δανός εξτρέμ εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα Play Off.

Αποφασισμένος να δείξει τον καλό εαυτό του στα Play Off δηλώνει ο Ούφε Μπεκ. Ο Δανός εξτρέμ μίλησε στην ιστοσελίδα «bold.dk» και αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, στη ζέστη της Αθήνας και στο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά, ο Μπεκ εξήγησε:

«Οι περισσότεροι από εμάς τους παίκτες θέλαμε να είμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε μια τόσο δύσκολη ώρα, οπότε ήταν ωραίο που μας επιτρεπόταν να πάμε σπίτι.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα μας επιτραπεί να παίξουμε ξανά από τις 7 Ιουνίου. Ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα πλέι-οφ όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα, οπότε αυτό είναι ένα τεράστιο νέο.

Φυσικά έχω φροντίσει την προπόνησή μου κατά τη διάρκεια της παύσης και νιώθω έτοιμος. Τώρα ανυπομονώ για τους αγώνες που ξεκινούν ξανά».

Για την ζέστη: «Προφανώς, η ζέστη αρχίζει να ανεβαίνει αυτή τη στιγμή. Είχαμε 35 βαθμούς την περασμένη εβδομάδα, οπότε τώρα ξαναπρογραμματίσαμε την προπόνηση από το πρωί έως τις 18:30. Οι αγώνες παίζονται επίσης μόνο αργά το βράδυ».

Για το πρωτάθλημα στη Ελλάδα: «Το ανώτερο επίπεδο του πρωταθλήματος είναι υψηλό, ο οποίος ταυτόχρονα πιστεύει ότι το κατώτατο επίπεδο της βαθμολογίας δεν είναι εντυπωσιακό.

Σε γενικές γραμμές, οι κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα είναι πιθανώς λίγο μεγαλύτερες από την άποψη των οικονομικών και λίγο καλύτερες από ό, τι εδώ, αλλά αντίθετα πιστεύω ότι οι κατώτερες ομάδες στη Σούπερ Λιγκ είναι λίγο καλύτερες από ό, τι οι κατώτερες ομάδες εδώ.

Υπάρχει λοιπόν μεγαλύτερη διαφορά επιπέδου εδώ, όπου στη Super League είναι πιο κοντά. Ως εκ τούτου, γίνεται πλέον πολύ αυστηρή προπόνηση για να μπορέσεις να μπεις σε μια πιεστική περίοδο αποκλειστικά των μεγάλων αγώνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ